Rain Man (1988) – Filme online

Rain Man (1988) – Filme online

Vezi trailer
8.0
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

Descriere film

15 comentarii

4 premii şi 4 nominalizări Oscar, 2 premii şi 2 nominalizări Globul de Aur, 2 nominalizări BAFTA, 2 premii Berlin.

Numeroși scriitori și regizori au flirtat cu scenariul lui „Rain Man” înainte de Barry Levinson. Mulți au crezut că povestea unui comerciant de mașini la mâna a doua care, într-o călătorie prin toată țara, încearcă să devină prietenul fratelui său autist, pentru a pune mâna pe moștenirea de mai multe milioane de a acestuia, este pur și simplu prea greu de transpus pe ecran. Chiar și vedetele filmului, Dustin Hoffman și Tom Cruise, au arătat scepticism față de rezultatul final atunci când, în timpul filmărilor, au numit filmul „Doi prostănaci într-o mașină”.
Barry Levinson nu s-a speriat de ideea unui film cu o poveste prea puțin spectaculoasă, concentrându-și atenția, în schimb, asupra evoluției interioare a personajelor. În timp ce călătorește împreună cu autistul Raymond (Dustin Hoffman), Charlie Babbit (Tom Cruise) ajunge să își înțeleagă treptat fratele, pe care abia dacă îl cunoștea la început. Și, totodată, să dezvolte un anumit simț al decenței care până atunci îi lipsise. Dustin Hoffman reușește să sugereze natura autistă a personajului său fără să mizeze excesiv pe ticurile lui nervoase, dar mai impresionant este Tom Cruise, care se ține foarte bine alături de un actor mult mai experimentat și care zugrăvește convingător portretul unui om superficial care își descoperă în sfârșit o anumită profunzime sufletească. (Joanna Berry, critic de film Time Out, editor, preluat din 1001 de filme de văzut într-o viață)

IMDB : 8,0

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016)
    Operator (2016)
    Suburbicon (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net