Raincoat (2004) – filme online

Raincoat (2004) – filme online

Vezi trailer
7.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

1 comentariu

Raincoat este povestea a doi îndrăgostiţi separaţi de destin, care se întâlnesc din nou într-o zi.

Povestea începe cu Mannu (Ajay Devgan) care are mare nevoie de bani pentru a-şi putea căsători sora. El pleacă în Calcuta la un bun prieten, Manju, producător de televiziune, care avea multe relaţii, şi pusese o vorbă bună pentru Mannu. Manju plănuise ca Manu să viziteza toate cunoştinţele, cerând un mic împrumut astfel încât el să poată înfiinţa o mică afacere.

Ajuns acolo el este copleşit de amintirile cu fosta lui iubită, Neeru (Aishwarya Rai) care locuia în acelaşi oraş împreună cu soţul ei. Mannu şi Neeru s-au iubit timp de 8 ani însă Neeru s-a căsătorit cu cineva mai bogat. Mannu decide să nu o mai vadă niciodată. Amintirile cu Neeru îl determină însă pe acesta să-şi încalce promisiunea şi astfel ajunge la casa acesteia. El sună la sonerie de mai multe ori şi într-un final Neeru răspunde şi îl invită în casă. Cum va fi revederea după şase ani?

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  1 comentariu
  1. Mary | 2013-06-02

   Din pacate…traducerea e varza…Nu intelegi nimic din film…

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Badlands (1973) - Banda sălbatică
  Drugstore Cowboy (1989) - Rebelul
  American Splendor (2003) - Splendoare Americana

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net