Rambo – Rambo IV (2008) – filme online

Rambo – Rambo IV (2008) – filme online

Vezi trailer
7.0
NOTA IMDB
5.2
NOTA USERI
7.0
NOTA IMDB
5.2
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

De aproape 60 de ani, locuitorii din Birmania, ţărani, în majoritate fermieri, au luptat pentru supravieţuire împotriva opresiunii militare birmaneze. Tortură, crimă, viol, mutilare şi execuţii în masă – toate au determinat un milion de oameni să se refugieze în tabere şi mai multe milioane să se ascundă în păduri şi în munţi pentru a da o bătălie zadarnică pentru supravieţuire. Naţiunile Unite au numit distrugerea sistematică a karenilor “un genocid lent, dar sigur”. Conflictul dintre luptătorii kareni şi armata birmaneză este cunoscut în istorie ca un lung război civil.
Despre povestea lui “John Rambo”…

La 20 de ani după ultima peliculă din serie, “John Rambo” (SYLVESTER STALLONE) s-a retras în nordul Thailandei, unde lucrează pe un vas de pe râul Salween. În apropierea Thailandei, la graniţa Birmaniei (Myanmar), conflictul birmanezi – kareni, cel mai lung război civil din lume, continuă în cel de-al şaizecilea an al său. Dar Rambo, care duce o viaţă solitară în munţii din junglă, pescuind şi prinzând şerpi veninoşi pentru a-i vinde, a renunţat de mult la luptă. El îşi vede de viaţa sa solitară, chiar dacă medicii, rebelii şi refugiaţii trec pe lângă el, prin regiunea cuprinsă de război.
Toate acestea se schimbă când un grup de misionari cercetează “ghidul răului american”. Când Sarah (JULIE BENZ) şi Michael Bennett (PAUL SCHULZE) se apropie de Rambo, ei îi explică faptul că, în urmă cu un an, înaintând spre taberele de refugiaţi, forţele militare burmane au minat drumurile de acces, făcându-le prea periculoase pentru a fi parcurse. Îl roagă să-i călăuzească pe râul Salween şi să-i lase acolo, pentru a putea furniza ajutoare medicale, mâncare şi Biblii karenilor persecutaţi. După ce iniţial refuză să traverseze Birmania, Rambo acceptă să-i ia, lăsându-i pe Sarah, Michael şi pe ceilalţi voluntari la locul stabilit.
În mai puţin de două săptămâni, pastorul Arthur Marsh (KEN HOWARD) îl găseşte pe Rambo şi-i spune că misionarii nu s-au mai întors. El şi-a ipotecat deja casa şi a strâns bani de la congregaţia lui pentru a angaja un grup de mercenari (GRAHAM McTAVISH, MATTHEW MARSDEN, TIM KANG, REY GALLEGOS, JAKE LA BOTZ) pentru a-i aduce pe misionari înapoi. Rambo întreabă dacă misionarii sunt în viaţă, iar Marsh spune că au fost văzuţi ţinuţi captivi în tabăra militară birmaneză. Oricât s-ar împotrivi Rambo violenţei şi conflictelor, ştie că trebuie să-i ajute şi acceptă să ducă mercenarii în zona afectată de război.

IMDB : 7,1

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

The Accused ( 1988 ) - Acuzata
Bent ( 2018 )
Mirror Mirror (2012) - filme online

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net

Filmehd pe email

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net


You have Successfully Subscribed!