Vizioneaza filme online

Rampage (2009) – filme online

Filmul spune povestea lui Bill Williamson, un tânăr care trăieşte într-un mic oraş din SUA. Bill a devenit frustrat cu lumea din jurul lui. Încălzirea globală, foametea în lume, suprapopularea şi consumul nechibziut îi alimentau furia faţă de cei din jur. Bill nu este activist. El trăieşte cu părinţii săi şi este angajat ca şi muncitor necalificat, dar cu toate acestea Bill are o cale de ieşire. El dezlănţuie planul său violent asupra oraşului, în timp ce pune bazele pentru o viaţă mai bună pentru el. Bill forţează victimele sale şi pe cei care asistă la nebunia lui să îi împărtăşească viziunea, dar el nu este dispus să îşi asume responsabilitatea pentru acţiunile sale. În timp ce oraşul este lăsat în căutarea răspunsurilor, Bill a îmbrăţişat deja un nou mod de viaţă.

Tags: , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to Rampage (2009) – filme online

 1. vanghelie a comentat: 27/09/2016 ora 14:32

  Un film cat e poate de idiot. Atata radio pe fundal si atatea reclame, vorbarie, zgomot, filmari cu camera mobila de aproape – e groaznic de obositor si enervant.

 2. mihai placinta a comentat: 18/12/2014 ora 21:15

  asta film , ar trebui aplicat asa ceva si in viata reala , mai ales la aia care omoara animale , si doamne cati ati , care ar trebui rasi de pe pamantului , 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿

 3. matew a comentat: 24/09/2014 ora 22:50

  cel mai tras de par film pe care l-am vazut.
  Nota 9 Recomand.

 4. cristi a comentat: 24/09/2014 ora 09:30

  filmu-i film si viata-i viata,nu-l bagati pe Dumnezeu in asta,faceti ce aveti de facut fiecare dupa cum a inteles filmul.deja ati deviat de la subiect certandu-va intre voi.mie mi-a placut!!! :fhd:

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *