Red Dragon – Dragonul Roşu (2002) – filme online

Red Dragon – Dragonul Roşu (2002) – filme online

Vezi trailer
7.2
NOTA IMDB
3.0
NOTA USERI

Red Dragon – Dragonul Roşu (2002) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ, THRILLER
7.2
NOTA IMDB
3.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

17 comentarii

PENTRU A ÎNŢELEGE ORIGINEA RĂULUI, TREBUIE SĂ TE ÎNTORCI CĂTRE ÎNCEPUTURI.
PRIMUL ŞI CEL MAI ÎNFRICOŞĂTOR CAPITOL DIN TRILOGIA HANNIBAL LECTER.

FACEŢI CUNOŞTINŢĂ CU HANNIBAL LECTER PENTRU PRIMA DATĂ!

Cu şapte ani înainte de a scrie The Silence of the Lambs (Tăcerea mieilor), Thomas Harris a creat portretul demonului în cea mai pură formă posibilă. Cu romanul de suspans Red Dragon, Harris şi-a familiarizat cititorii cu trei personaje ale căror destine se intersectează în mod devastator: Dr. Hannibal Lecter, un psihiatru genial ajuns criminal, Will Graham, un inspector FBI vulnerabil din punct de vedere psihic şi The Tooth Fairy, un criminal care îşi măcelăreşte victimele după anumite ritualuri.
Mitul personajului Lecter, un personaj negativ de referinţă în literatura contemporană, a fost continuat de Harris prin două best-sellere, The Silence of the Lambs(1988) şi Hannibal (1999). În filmul The Silence of the Lambs (Tăcerea mieilor), film distins cu premiul Oscar, Anthony Hopkins l-a ridicat pe Lecter la rangul de personaj memorabil, de neuitat. Hopkins a primit Oscar-ul pentru cel mai bun actor, reuşind să creeze una din acele situaţii destul de rare în care rolul şi actorul se potrivesc perfect, fiind aproape imposibil să-ţi imaginezi un alt actor interpretând acest rol sau să te gândeşti la Hopkins fără să-l asociezi cu Lecter. Ca rezultat, atunci când s-a ivit ocazia, Anthony Hopkins a reluat acest rol în filmul lui Ridley Scott, intitulat Hannibal, rezultând una din cele mai de succes producţii ale anului 2001.
Dragonul Roşu completează trilogia Hopkins – Hannibal. Bazat pe romanul lui Harris din 1981, Dragon Roşu este regizat de Brett Ratner, producători fiind Dino De Laurentiis şi Martha De Laurentiis care au colaborat cu Hopkins şi pentru Hannibal. Ted Tally, care a primit Oscar-ul pentru scenariul din The Silence of the Lambs (Tăcerea mieilor) asigură scenariul acestui film.
În afară de Hopkins, filmul mai aliniază o distribuţie foarte valoroasă formată din actori mai tineri, trei dintre ei având câte două nominalizări la Oscar: Edward Norton, Ralph Fiennes şi Emily Watson.

IMDB : 7,2

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net