Vizioneaza filme online

Redacted (2007) – filme online gratis subtitrate

Inspirat de evenimente petrecute in realitate, Redacted exploreaza consecintele plasarii unui grup de tineri soldati americani in mijlocul unui univers ambiguu din punct de vedere moral. Intr-un mediu extrem de solicitant din toate punctele de vedere, cativa soldati americani prind si persecuta o familie irakiana nevinovata, totul culminand cu un viol brutal si o crima. Dedicat victimelor neajutorate ale razboiului din Irak, ultimul film al lui De Palma dezvaluie starea de neputinta cu care trebuie sa se confrunte populatia Irak-ului. O versiune fictionalizata a adevarului, Redacted forteaza spectatorul sa puna sub semnul intrebarii filtrele prin care receptam evenimentele petrecute in lume. O data ce aflam adevarul, care este valoarea razboiului si ce poate iesi bun din toate tragediile sale?

Tags: , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to Redacted (2007) – filme online gratis subtitrate

 1. dsad a comentat: 20/01/2015 ora 19:01

  mai prosti decat americani nu exista pe pamant, se cred buricul pamantului si zei peste tot, se cred liberi sa ia viata oricui doar din prostia lor de libertate pentru orice

 2. x a comentat: 01/01/2015 ora 22:15

  americanii sunr cea mai ipocrita natie. Vor sa-si ascunda mizeriile sub sloganuri de libertate, democratie, dreptate, dar dretatea si legile se aplica altora nu lor. Si ca sa fim sinceri toate marile puteri fac asa, dar nu sant atat de nerusinati ca ei. Asta deranjeaza cel mai mult.

 3. Fredy a comentat: 28/12/2014 ora 22:12

  10

 4. gaby a comentat: 28/12/2014 ora 21:08

  asta e adevarata fatza a americii 🙁

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *