Reign of Fire – Regatul de Foc (2002) – filme online

Reign of Fire – Regatul de Foc (2002) – filme online

Vezi trailer
6.2
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Reign of Fire – Regatul de Foc (2002) – filme online

6.2
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

7 comentarii

În Londra zilelor noastre, un băiat de 12 ani, Quinn, nu ştie nici el cum face, dar reuşeşte sã trezeascã dintr-un somn secular o făptură antediluviană, un dragon. Douăzeci de ani mai târziu, consecinţele unei descoperiri nechibzuite de copil se dovedesc a fi dezastruoase pentru civilizaţia planetei. Dragonul trezit la viaţă a umplut pământul cu progenituri, toate în căutarea hranei. Oamenii, alimentul preferat al dragonilor, sunt din ce în ce mai puţini…
Dragonii sunt fiinţe sofisticate, inteligente, evoluate, pretenţioase, care nu vor să împartă cu nimeni conducerea planetei. Acum şef al pompierilor, Quinn (CHRISTIAN BALE) are misiunea de a ocroti viaţa celor dintr-o mică aşezare, fapt pentru care trebuie să ţină oamenii cât mai departe de fiara apocaliptică. În mijlocul evenimentelor apare pe nepusă masă un american, Van Zan (MATTHEW McCONAUGHEY) care trâmbiţează că poate să ucidă făpturile răului şi să salveze omenirea de la extincţie. Cert este că metodele propuse de Van Zan sunt, nu numai cam neortodoxe, dar par de-a dreptul de neconceput în ochii lui Qiunn.
“Reign of Fire” este un film realizat de Rob Bowman, regizorul care a semnat “The X – Files”. Filmul împleteşte într-un fluviu de imaginaţie un trecut medieval cu un viitor apocaliptic, rezultatul fiind o poveste extraordinară despre supravieţuire şi aventură. Touchstone Pictures şi Spyglass Entertainment prezintă “Reign of Fire”, în regia lui Rob Bowman, după un scenariu de Gregg Chabot şi Kevin Peterka şi Matt Greenberg. Filmul este produs de Richard D. Zanuck şi Lili Fini Zanuck, Gary Barber şi Roger Birnbaum, şi este distribuit de Buena Vista Pictures.

Trimite filmul

Server 1
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Partea I-a
Partea a II-a

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  7 comentarii
  1. Mariusik1 | 2015-12-26

   Frumos, merita!

  2. Fane d | 2014-06-12

   frumusel ,captivant .sf

  3. razvan | 2014-03-30

   frumos merita vazur

  4. lyx2 | 2013-11-08

   Frumos 😉

  5. ionutz | 2013-10-24

   fain filmu’

  6. Alain | 2013-10-19

   FOARTE FRUMOS!! MERITA VAZUT !!

  7. parvu alin | 2013-10-16

   frumossss

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Sleepwalker (2017)
  Daddy's Home 2 (2017) - Tata în război cu... tata 2
  Detroit (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net