Repo Men (2010) – filme online gratis

Repo Men (2010) – filme online gratis

Vezi trailer
6.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

31 comentarii

În thrillerul futurist de actiune Repo Men, oamenii şi-au extins şi îmbunătăţit viaţa prin intermediul unor foarte sofisticate şi scumpe organe mecanice create de o companie numita “The Union”. Partea întunecată a acestor descoperiri medicale este că, dacă nu platesc factura , Uniunea îşi trimite oamenii cu înaltă calificare pentru a lua înapoi proprietatea acesteia … cu nici o preocupare pentru confortul dumneavoastră sau supravieţuire – acestia sunt repo men(recuperatorii). Jude Law joacă rolul lui Remy, unul dintre cei mai buni repo de organe în prezent. Când el suferă o insuficienţă cardiacă la locul de muncă, se trezeşte echipat cu inima “top-of-the-line” a companiei… precum şi o datorie uriasa. Dar un efect secundar al procedurii este faptul că jobul sau nu mai este în inima lui – astfel, când el nu mai poate face plăţi, Uniunea trimite cel mai dur repo dupa el, Jake fostul partener(castigatorul premiului Oscar – Forest Whitaker ), va dorim vizionare filme online gratis placuta!

Regia filmului online gratis subtitrat: Miguel Sapochnik
In rolurile principale ale filmului online gratis subtitrat in limba romana Repo Men ii regasim pe: Jude Law, Forest Whitaker
Durata filmului Repo Men online gratis: 111 minute

.

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Brink (2017)
  Looking Glass (2018)
  Wonder (2017) - Minunea

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net