Reprise – Repriza (2006) – filme online

Reprise – Repriza (2006) – filme online

Vezi trailer
7.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

0 comentarii

Regizat şi scris de Joachim Trier, Reprise este un film norvegian care explorează cu semi-succes prietenia dintre doi scriitori promiţători şi lupta lor cu respingerea, succesul, faima, blocajul mental, şi depresia clinică. Inspirându-se din propria sa experienţă ca skateboarder şi interesul său în punk rock şi amestecând un colaj de tehnici de filmare, Trier realizează un aspect adesea atrăgător, uneori introspectiv în scena scriitorilor norvegieni.
Împrumutând figuri de stil şi tehnici din Noul Val Francez, Trier reuşeşte să facă din Reprise un film antrenant în cea mai mare parte a peliculei. Trier foloseşte naraţiunea, stop-cadre, secvenţe de fantezie şi umor verbal pentru a nu face din Reprise un film static.

IMDB : 7,5

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net