Requiem for a Dream – Requiem pentru un vis (2000) – filme online

Requiem for a Dream – Requiem pentru un vis (2000) – filme online

Vezi trailer
8.3
NOTA IMDB
7.6
NOTA USERI

Requiem for a Dream – Requiem pentru un vis (2000) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ
8.3
NOTA IMDB
7.6
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

61 comentarii

O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur.

Drogul… Atacă mintea, atacă trupul, atacă sufletul. După ce le-a ispitit, făcându-le să se simtă invincibile pentru o clipă, drogul îşi cere dreptul de călău, distrugându-şi victimele.

În apartamentele insipide de pe plajele abandonate din Coney Island, patru vieţi şi poveştile lor…

Sara (Ellen Burstyn) este o văduvă plinuţă obsedată de o emisiune de televiziune, la care primeşte o invitaţie de participare. Sara e îndrăgostită de televizor şi de ciocolată, cele două mari plăceri ale vieţii sale. Dar pentru a fi cât mai prezentabilă în fata naţiunii, ea începe un drastic şi periculos regim de slăbire, bazat pe nişte pastile care la început par inofensive.

Fiul ei Harry (Jared Leto) şi prietena lui, Marion (Jennifer Connelly), învaţă să se cunoască, căutând fiecare în celălalt şansa pentru evadarea din anii de izolare şi suferinţă. Dragostea lor formează o lume artificială – se refugiază, lăsându-se în voia speranţei şi a unei fericiri depline. După ce Harry şi prietenul său cel mai bun Tyrone (Marlon Wayans) devin traficanţi de droguri, cei trei tineri se simt invincibili şi încearcă să se convingă singuri că pot renunţa oricând la droguri şi că nu sunt cu adevărat dependenţi. Dar când omul lor de legătură este ucis iar Harry şi Tyron rămân fără marfă şi fără bani, situaţia lor începe să se înrăutăţească rapid.

La rândul ei, tot mai ameţită şi dezorientată de efectul pastilelor, Sara cade prada halucinaţiilor şi se baricadează în apartamentul ei. Agăţându-se cu disperare de speranţe deşarte, deja dependenţi de droguri, Harry şi Marion ajung să-şi trădeze dragostea. Pierdute fără putinţă de tăgadă, patru fiinţe se afunda în deziluzii şi disperare, până când visurile lor se transformă în cele mai cumplite coşmaruri.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
  The Florida Project (2017)
  Sleepwalker (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net