Revolver (2005) – filme online

Revolver (2005) – filme online

Vezi trailer
6.5
NOTA IMDB
5.8
NOTA USERI
6.5
NOTA IMDB
5.8
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

19 comentarii

Jake Green este un parior de zile mari. Rareori i se dă voie să joace în caziouri pentru că el întotdeauna câştigă. Jake a adunat atâţia bani de-a lungul anilor încât acum, el este singurul client al contabilului şi fratelui său mai mare, Billy. Într-o seară Jake,Billy şi cel de-al treilea frate, Joe, sunt invitaţi să joace un joc particular de poker, unde toţi se aşteaptă ca Jake să piardă în faţa lui Dorothy Macha, un şef important din lumea interlopă şi totodată proprietar al unui cazino local, ce nu ştie deloc să joace, dar care întotdeauna câştigă din cauză că oamenilor le e prea frică să-l bată. Jake nu este speriat deloc de Macha, şi nu numai că îl bate pe acesta, dar profită de orice oportunitate pentru a-l insulta. Jake şi fraţii săi părăsesc jocul şi Dorothy ordona ca Jake să fie omorât…

Trimite filmul

Player 01
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 02
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 03
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 04
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 05
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 06
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  19 comentarii
  1. verbina | 2017-12-04

   Un film inteligent… singurul adversar redutabil al fiecaruia este el insusi.

  2. sorin | 2017-12-02

   O tampenie de film,nu am rezistat mai mult de 45 min.

  3. eu | 2017-11-23

   Se poate reposta?

  4. nosparatu | 2015-08-26

   Bun să impresioneze adolescenţii care se cred intelectuali. În rest, nimic notabil.
   Încercaţi să-l revedeţi pe la 30 de ani şi n-o să mai fiţi aşa entuziasmaţi.

  5. zoe | 2015-08-25

   unul dintre cele mai geniale filme pe care le-am vazut..nu este un film de actiune in sensul clasic ci un film spiritual..cei ce l-au citit pe Carlos Castaneda, Osh, Krishnamurti vor intelege ideile din film….nota1000

  6. dragos | 2014-10-05

   Nebunie de film ,enervant ;in fine,cred ca trebuie sa ai o licarire de nebunie sa-ti placa cu adevarat.

  7. mokujin | 2014-04-08

   Augustin daca spui ca e o porcarie filmul ista habar nai cei ila film!

  8. NWO | 2013-12-29

   Ce mai… un film de nota 10… mai este tot in acest fel Chaos ( tot cu Jason Statham )… si ala e foarte fain, vi-l recomand.

  9. Eludar | 2013-08-16

   Cred ca este cel mai interesant film pe care l-am vazut!
   Totusi cred ca varianta cealalta (mai scurta) a filmului este mai logica.
   Filmul are 2 variante de final!

  10. robert | 2013-07-05

   fain filmu il recomand 😀

  11. Marlboro | 2013-05-17

   Binele (dreptatea, iertarea, neînfricarea) şi răul (mândria, teama, greşelile, egoismul, iubirea de bani, etc.) fac parte din film. De aici ne dăm seama câtă minte plină de înţelepciune îţi trebuie ca să înţelegi acest film psihologic. Sincer, îl văd acum pentru prima dată şi am înţeles tot. Este cu adevărat extraordinar filmul! Merită vizionat!

  12. abia acum | 2013-02-22

   Un film bun.. nuti trebuie iQ.. trebuie sa ai o minte deschisa..sa te straduiesti sa intlegi dincolo de exagerari si mandrie manelista..cine s-a uitat la fight club stie despre ce vb:P

  13. augustin | 2013-02-10

   ..vai ce porcarie de film,,,,fara nota,,

  14. Gicu | 2013-02-01

   Mor de ras efectiv si nu din cauza filmului. Domnilor si doamnelor TROGLODITI, ca sa aveti dreptul de a va exprima opinia mai intai impacati-va cu frumoasa noastra limba romana si scapati de punctele de suspensie care scot in evidenta lacunele din creierasele voastre minuscule.Dupa aceea, documentati-va putintel (NU MULT ca strica) cine este regizorul, va dau un indiciu Guy RItchie, apoi intrati pe imdb, dupa ce descifrati ce scrie la acel nene si pe deasupra mai si CITITI ce filme a mai facut poate ca BRUSC va veti da seama ce fel de film este si acesta. Intr-un final, dupa ce asudati extrem de tare pt ca ati urmat acest proces greoi si foarte solicitant pentru tartacuta vizionati filmul (puteti sa o faceti si a doua oara) si poate ca veti intelege despre ce este vorba. Si ca sa nu fiu nenorocit pana la capat va dau si un sfat folositor: luati la rand toate filmele lui Guy Ritchie, vizionati-le si la sfarsit trageti o concluzie (pt cei cu creier in cavitatea din partea superioara a corpului). Cat pt cei de genul lui alex666 va recomand cu caldura Steven Segal, Chuck Norris, Jean Claude VanDamme, etc (in filmele lor nu este nici un mesaj ascuns, de fapt nu este nici un mesaj de nici un fel), vizionati-le cu incredere, sunt interactive si va pot ajuta in viata.

  15. Mappeprosti | 2013-01-08

   :O speechless

  16. bebe | 2012-11-01

   Bah alex666 cum poti sa spui o porcarie de film.. fa tu un film mai bun ca asta daca e porcarie de film .. Recomand Tare 🙂 Si mai este un film asemanator tot cu Janson dar mai vechi ..

  17. biskytt | 2012-10-10

   filmul este foarte exagerat,dar na…trebuie un IQ foarte mare!!eu sunt curios ce draq au inteles astia cu IQ-ul mare din paranoia lui green in filmul asta!!!

  18. Stefan | 2012-10-02

   Frumos film, nu ma asteptam la Jason sa joace in filme mai serioase, dar ma bucur ca a facut exceptia asta.
   @ [email protected]: ca sa intelegi ideea acestui film nu iti trebuie IQ mare, doar un anumit nivel de intelegere. Sunt multi oameni inteligenti care nu sunt pregatiti sa inteleaga mesajul pentru ca sunt captivi ai unui ego puternic.

  19. anonimb | 2012-07-04

   super tare filmul!e adevarat nu poate fi inteles de toata lumea.genu asta de filme i-mi plac foarte mult dar acesta e super tare merita vazut si ai ce invata de la acest film;cine a inteles ce vreau sa spun nu trebuie sa mai explic,cine nu a inteles nici nu va intelege

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Slumdog Millionaire (2008) - Vagabondul milionar
  San ging chaat goo si (2004) - Politist la ananghie
  Revolutionary Road (2008) - Nonconformiștii

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.