Road Trip – O escapada super (2000) – filme online

Road Trip – O escapada super (2000) – filme online

Vezi trailer
6.5
NOTA IMDB
9.7
NOTA USERI

Road Trip – O escapada super (2000) – filme online

GEN FILM: AVENTURĂ, COMEDIE
6.5
NOTA IMDB
9.7
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

19 comentarii

Trimite filmul

Când ai o relaţie sigură – un angajament serios – să faci sex cu altcineva…
Nu înşeli pe nimeni dacă te afli în cu totul altă parte.
Nu este greşit dacă eşti prea pierdut ca să ţi-o aminteşti, pentru că dacă nu poţi să-ţi aduci aminte, atunci niciodată nu s-a întâmplat cu adevărat.
Nu faci un lucru rău dacă eşti cu două persoane în acelaşi timp pentru că ele se neutralizează una pe cealalaltă.
Dar în mod cert este o trădare dacă înregistrezi ceea ce s-a întâmplat şi cineva, accidental, trimete caseta prietenei tale.
Tocmai acest lucru i s-a întâmplat lui Josh – spre oroarea lui.
Descoperind greșeala, Josh îi trage după sine pe doi dintre prietenii lui de colegiu – şi un coleg nu prea simpatic care întâmplător este proprietarul maşinii – într-o SUPER escapadă de 1800 mile pornind din Ithaca, New York la Austin (nu Boston), Texas pentru a-şi salva romantica relaţie.

Regizorul şi totodată scenarisul Todd Phillips comenta: “Am vrut să creăm nişte personaje haioase şi să le ‘punem’ pe şosea. Odată ce am avut un motiv serios pentru ca să le dăm drumul, am putut în fapt să realizăm orice… să le punem în diferite situaţii şi să vedem cum reacţionează. Într-o excursie pe şosea se pot întâmpla multe…deci este o comedie cu resurse nelimitate…”
Breckin Meyer (Josh) vorbeşte despre personajul pe care-l interpretează: “Josh este acel individ care se simte la adăpost având o relaţie stabilă cu aceeaşi faţă de când avea cinci ani. Este aproape ca şi când ar fi trăit toată viaţa într-un fel de cutie dar în final cineva deschide cutia…şi exista această reală hot girl… “.
E.L. interpretat de Seann William Scott este cel mai bun prieten al lui Josh şi îl însoţeşte pe acesta în escapadă. Rubin (Paulo Costanzo) este creierul grupului. Cei trei au totuşi nevoie de o maşină. Singurul pe care-l cunosc şi care are o maşină este Kyle (DJ Qualls) deci el şi maşina lui completează grupul.

Anul lansarii: 2000
Regizor: Todd Phillips
Distributie:

Loading...
Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

The NeverEnding Story (1984) - Poveste fără sfârșit
Blindness (2008) - Alb orbitor
Peaky Blinders (2013) - Serial TV - Sezonul 4

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!
1527183451