Robinson Crusoe – The Wild Life (2016) – filme online

Robinson Crusoe – The Wild Life (2016) – filme online

Vezi trailer
5.3
NOTA IMDB
8.5
NOTA USERI
5.3
NOTA IMDB
8.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

Pe o micuță insulă exotică, Marți, un papagal extrem de precoce locuiește împreună cu prietenii săi, în acel colț de paradis plin de animăluțe ciudate. Cu toate acestea, nimic nu-l poate opri pe Marți din visul lui de a descoperi lumea. După o furtună violentă, Marți și prietenii săi se trezesc găsind o creatură ciudată pe plajă: Robinson Crusoe. Marți vede imediat în Crusoe biletul său în explorarea de noi orizonturi. De asemenea, Crusoe își dă seama, în curând, că Marți este cheia pentru a supraviețui pe insulă printre celelalte animale. Nu este întotdeauna ușor la început, deoarece animalele nu vorbesc. Încet, dar sigur, ei purced în a trăi împreună în armonie, până într-o zi, când viața lor confortabilă este răsturnată de două pisici sălbatice, care doresc să preia controlul asupra insulei. O luptă între pisici și grupul nou format de prieteni se dezvoltă, dar Crusoe și animalele descoperă, în scurt timp, adevărata putere a prieteniei împotriva tuturor obstacolelor (fie chiar și pisici sălbatice).

IMDB : 5,4

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  5 comentarii
  1. Marius Dobrotei | 2016-11-26

   Salut. Sunt uimit de acest desen caci am crezut ca nu mai exista si desene frumoase si creative, pe langa faptul ca lumea s-a “modernizat” si ignora aceste desene. Va recomand sa va uitati la ele, nu la acele filme fara nici o noima si fara pic de realitate. Mutumesc.

  2. ALIN | 2016-11-06

   FRUMOS! 😆 😆

  3. Dark cat | 2016-08-05

   Frumos…

  4. Alexandru | 2016-08-03

   Frumos. Nu sa prea respectat continutul cartii care o citisem in copilarie dar
   e frumos.Nota 10.

  5. matei | 2016-08-02

   recomand

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Brink (2017)
  Looking Glass (2018)
  Wonder (2017) - Minunea

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net