RoboCop 3 (1993) – Filme online

RoboCop 3 (1993) – Filme online

Vezi trailer
4.0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
4.0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

Cea de-a 3 parte din seria Robocop online. De aceasta data  problema care pare deranjanta sunt rationamentul uman al masinii si sentimentele de solidaritate fata de colegi, partea sa umbana.

Din fericire producatorii au anuntat inca un film in 2013, insa nu s-a anuntat oficial daca va fi o a 4-a parte ca si continuare, sau un remake al tuturor celor 3.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House (2017) - filme online
    Conor McGregor: Notorious (2017) - filme online
    Ice Age: Collision Course - Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi (2016) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net