Rock Star (2001) – filme online

Rock Star (2001) – filme online

Vezi trailer
6.2
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.2
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Chris Cole (Mark Wahlberg) s-a născut să fie star rock. La prima vedere e un individ insignifiant cu o slujbă insignifiantă, dar visurile lui sunt ambiţioase. Iar în ziua în care, din întâmplare, are ocazia să urce pe scenă şi să arate ce poate (în cazul lui, să imite un celebru solist metalist), Chris electrizează mulţimea. Apoi, trupa pe care o venerează îi propune să fie solist vocal, iar Chris se trezeşte propulsat brusc din anonimat la statutul de star rock. La început, se lasă dus de val, fascinat de adoraţia mulţimii dezlănţuite de fani şi groupies, de “jucăriile” scumpe şi de privilegiile celebrităţii. E tot ce-şi putea dori mai mult, să fie un rocker adevărat. Dar în noua lui viaţă scena e ocupată de oameni noi, cu obiceiuri noi, iar cei care îl susţinuseră până atunci rămân rătăciţi şi uitaţi prin culise. Aşa se întâmplă cu părinţii, cu prietenii şi cu iubita lui, Emily (Jennifer Aniston), care până la urma decide să îşi vadă de viaţa ei. După o vreme, mirajul statutului de star începe să-şi arate şi efectele secundare, cu care mulţi trăiesc bine-mersi, dar Chris începe să se întrebe ce îşi doreşte de la viaţă cu adevărat.

Trimite filmul

Server 1
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Partea I-a
Partea a II-a
Server 3
Partea I-a
Partea a II-a

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

4 comentarii
 1. john | 2014-04-28

  E ok filmul, este despre o vedeta rock. Parerea mea este ca nu trebuie sa fi adeptul stilului muzical respectiv ca sa apreciezi acest film la adevarata valoare. Pana la urma este vb de o lectie de viata, nu despre muzica in sine. Nota 10

 2. Alexandra | 2014-04-25

  Sunt suprinsa ca ati bagat acest film. Daca nu l-ati vazut se merita vazut, idem Dan, nu oricui s-ar putea sa ii placa , dar e mai mult decat un film superb. Din parea mea 10+

 3. vio | 2014-04-18

  Bravo Dane. Total de acord. 🙂

 4. Dan | 2014-04-16

  Super film, o lectie de viata. l-am vazut de multe ori (filmul), e bun de tot. Daca esti genul de persoana careia ii plange inima cand asculta manele, ori daca simti ca nu te intelege nimeni, desi tu inca stai cu inima Maggi in geam,asteptand un premiu inca de acum 10 ani, sau daca esti la curent cu toate aventurile lui florin salam, nu te uita la acest film, nu o sa-l intelegi, apoi o sa lasi un comentariu gen “porcarie de film”, sau “naspa, nu am inteles nimic” etc.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Chronicle (I) (2012) - Filme online gratis
Backtrack (2015)
Equity (2016) - Capital propriu

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.