Rocky (1976) – filme online

Rocky (1976) – filme online

Vezi trailer
8.1
NOTA IMDB
6.8
NOTA USERI
8.1
NOTA IMDB
6.8
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

11 comentarii

3 premii şi 5 nominalizări Oscar, un premiu şi 5 nominalizări Globul de Aur, 2 nominalizări BAFTA.

Recompensat cu premiul Oscar în 1977 pentru cel mai bun film, Rocky I este cea mai valoroasă ecranizare dintre cele cinci realizate care spun povestea celui mai faimos boxer din istoria cinematografiei. Sylvester Stallone a găsit drumul spre gloria absolută după ce acest film a început să ruleze în cinematografele de pe tot globul, personajul sau creând o adevărată isterie în rândul fanilor filmelor de acţiune.
Stallone îl interpretează pe Rocky Balboa, un boxer cândva promiţător dar pe care o accidentare îl obliga să stea departe de ring. Pentru a câştiga nişte bani Rocky intra în anturajul personajelor interlope care pariază pe el pentru a se bate la colţ de stradă cu tot felul de malaci. După câteva luni din care se alege cu buzunarul cam la fel de gol şi cu o mulţime de coaste rupte, Rocky simte că are nevoie de o schimbare pentru a nu deveni un ratat. Cum nici viaţa sa personală nu e deloc roz, timiditatea sa excesivă împiedicându-l să-şi deschidă inima fiicei antrenorului sau, Rocky e pe cale să renunţe la speranţă.
Numai că norocul îi surâde când se aştepta mai puţin. Apollo Creed, un pugilist de talia lui Muhammad Ali are nevoie de un challenger mult sub valoarea sa pentru a face spectacol de 4 iulie. Antrenorul lui Rocky nu stă pe gânduri şi îşi trece elevul printr-o pregătire spartanică.
Lupta din finalul filmului este de-a dreptul electrizantă şi nu este recomandată sub nici o formă telespectatorilor care au probleme cu inima.

IMDB : 8,1

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

The Story of Diana (2017)
Insidious: The Last Key (2018) - Insidious: Ultima cheie
The Stolen (2017)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net

Filmehd pe email

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net


You have Successfully Subscribed!