Vizioneaza filme online
Alege o categorie de filme online gratis: FILME VECHI, FAMILIE, FANTEZIE

Rocky Balboa (2006) – filme online

În urmă cu 30 de ani, Rocky Balboa (interpretat de Sylvester Stallone), era un individ fără viitor, angajatul unui cămătar dintr-o suburbie a Philadelphiei. Într-o bună zi, norocul îi surâde: are ocazia de a urca pe ringul de box pentru a-l înfrunta pe campionul en-titre Apollo Creed, având şanse de 1 la un milion. Curajul şi perseverenţa lui Rocky, atât pe ring cât şi în viaţă, au născut speranţe în sufletul a milioane de oameni.
Azi, când gloria de odinioară a apus, Rocky îşi petrece serile povestind întâmplări din viaţa sa clienţilor restaurantului al cărui patron este – denumit “Adrian’s”, după fosta sa soţie, decedata, pe care o plânge în tăcere. Fiul său, Robert (interpretat de Milo Ventimiglia) nu trece nici măcar să-l vadă, fiind prea ocupat să-şi trăiască propria viaţă. Timpul şi loviturile încasate l-au slăbit pe Rocky, i-au lăsat cicatrici, i-au deformat pumnii şi i-au luat totul, în afară de istorioarele cu care-şi întreţine clienţii. Însă, în adâncul sufletului, Rocky a rămas acelaşi – un luptător.
Mason ‘The Line’ Dixon este campionul actual. În ochii publicului, singura sa trăsătură distinctivă este uşurinţa cu care şi-a câştigat titlul. Având în vedere că nu s-a confruntat niciodată cu un adversar cu adevărat egal, chiar şi fanii săi îl consideră un monstru plin de muşchi şi lipsit de suflet, fără un real viitor în sport.
Într-o zi, o simulare pe computer îl pune față în faţă pe ring cu Rocky Balboa în vremurile sale de glorie. Cine ar fi câştigat, dacă cei doi s-ar fi confruntat în realitate? Loviturile ucigătoare şi tehnice ale lui Dixon sau pasiunea şi forţa lui Rocky? Managerului lui Dixon îi vine ideea de a organiza o confruntare reală între cei doi, impulsionând astfel cariera clientului său.
Vestea face furori în rândurile fanilor de box. Tuturor li se pare o glumă. Dar pentru Rocky, acum de două ori mai în vârstă decât adversarul său, meciul este o şansă nesperată de a-şi dovedi sieşi şi celor dragi că, odată cu trecerea timpului doar corpul devine mai slab, pe când sufletul mai puternic.

MGM Pictures în asociere cu Columbia Pictures şi Revolution Pictures prezintă Rocky Balboa, o producţie Chartoff/Winkler Productions, în regia şi scenariul lui Syvester Stallone. Filmul este produs de Charles Winkler, William Chartoff, David Winkler, Kevin King şi Guy Reidel.
Producători executivi sunt Irwin Winkler şi Robert Chartoff. Imaginea este semnată de Clark Mathi, iar scenografia de Franco Carbon. Montajul este realizat de Sean Albertson. Costumele sunt create de Gretchen Patch. Coloana sonoră este compusă de Bill Conţi. Filmul este distribuit de Twentieth Century Fox şi este finalul unei saga legendare începută în urmă cu 30 de ani.

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (4)
 • Plictisitor (7)
 • Mediu (6)
 • Bun (10)
 • WOW (5)
 • Capodopera (31)
Tags: , , , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

2 Responses to Rocky Balboa (2006) – filme online

 1. alex a comentat: 15/11/2014 ora 15:20

  cel mai tare film

 2. NDC a comentat: 03/11/2014 ora 01:10

  Super!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *