Rocky II (1979) – filme online

Rocky II (1979) – filme online

Vezi trailer
7.2
NOTA IMDB
6.9
NOTA USERI
7.2
NOTA IMDB
6.9
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

7 comentarii

Povestea lui Rocky, care a adus producătorilor săi încasări impresionante, trebuia să coninue…
După meciul cu Apollo Creed, Rocky îşi vede de problemele de familie în timp ce campionul învins de el devine tot mai insistent în a-i cere revanşa.
Rocky Balboa era un necunoscut boxer până la înfruntarea sa fantastică cu marele campion Apollo Creed, pe care l-a şi învins. Neconsolat după bătaia administrată, Creed umblă după revanşa pentru că nu poate accepta ca un amator ca Balboa îi poate fi superior.
După meciul cu Apollo Creed, Rocky hotărâse să ducă o existenţă paşnică, împreună cu soţia sa Adrian. Din păcate, foarte curând cei doi rămân fără bani, astfel încât Rocky se vede nevoit să accepta meciul-revanșă după care tânjeşte Creed.
Deşi Rocky lI are multe similitudini cu originalul, această continuare s-a bucurat de o popularitate egală cu cea a primei serii.

Trimite filmul

Server 1
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Partea I-a
Partea a II-a

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net