Rocky IV (1985) – filme online

Rocky IV (1985) – filme online

Vezi trailer
6.8
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI

Rocky IV (1985) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ
6.8
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Campionul la categoria grea Rocky Balboa are de înfruntat o altă provocare în cariera lui: el trebuie să înfrunte o adevărată maşină de lupta, un uriaş rus pe nume Drago. Prima luptă a acestui monstru în America e cu Apollo Creed, prietenul lui Rocky. Dar când acesta e ucis în luptă, eroul nostru se simte obligat să accepte un meci cu Drago. Meciul va avea loc la Moscova şi va fi transmis în întreaga lume, având în vedere că Războiul Rece a atins apogeul.

Scenariul acestui film e scris tot de Sylvester Stallone, ca şi la primul film. În rolul rusoaicei Ludmilla o veţi vedea pe manechină Brigitte Nielsen, pe atunci soţia lui Stallone, cu care a mai jucat în Cobra.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  4 comentarii
  1. Robert | 2014-10-25

   De abia astept sa merg in armata la 20 de ani 🙄 🙄

  2. Lux | 2014-03-23

   Un film de actiune foarte bun, motivational oarecum,insa partea comica este sfarsitul…rusii il aclama pe american…chiar si liderii …asta e buna … SF :))

  3. cpt.yo | 2013-10-01

   Rocky…super actor si totodata super film.Urmatoarele 5,6 si ultimul 7
   cand???

  4. Bogumil | 2013-09-30

   desi am mai spus si ma repet ca nu as recomanda boxul pe lista optiunilor sportive prioritare ale copilului pot spune totusi ca asta e cel mai bun din miniseria Rocky (si nu pt. ca sunt unul dintre fanii lui Dolph Lungren ) ci pt. ca asa mi s-a parut mie poate si din cauza faptului ca cei doi arata de-adevarat ca niste boxeri de categorie grea sau mai degraba culturisti foarte bine definiti oricum pt.cei care nu au avut ocazia sa vada recomand sa le vedeti in ordine ca se leaga putin… (adica 1,2,3,4) vizionare placuta !

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Bachelors (2017)
  The Brink (2017)
  Looking Glass (2018)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net