Rome – Sezonul 2

Rome – Sezonul 2

Vezi trailer
5.6
NOTA IMDB
3.4
NOTA USERI
5.6
NOTA IMDB
3.4
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

20 comentarii

Este anul 52 I.C. Pentru patru sute de ani de la fondarea Republicii, Roma a fost cel mai bogat oras din lume, o metropola cosmopolita populata de un milion de oameni, epicentrul unui imperiu in expansiune.

Republica a fost fondata pe principiul puterii comune si nu a permis niciodata unui singur om sa detina controlul absolut. Dar aceste principii sunt puternic zguduite si roase de coruptie si excese. Clasa de la conducere a devenit exagerat de bogata, iar vechile valori spartane de disciplina si unitate sociala au fost uitate. Intre clasele sociale este o diferenta uriasa.

Sistemele politice si legale se dovedesc pline de fisuri, iar puterea e aproape numai a armatei. O drama care abunda de intensitatea dragostei si a tradarii, descriind relatiile dintre sclavi si stapani, soti si sotii.

ROMA – observata atent in vremurile in care Republica urma sa dispara, iar Imperiul era cel care avea sa-i ia locul.

Serialul original ROMA / ROME a starnit intrebari si a nascut discutii si controverse. Este o productie care a implicat o munca de proportii uriase, atat din punct de vedere al evidentelor istorice, cat si al eforturilor si resurselor folosite. Cei care il vor vedea, nu vor putea ramane indiferenti.

.

Trimite filmul

Rome S02E01
Rome S02E02
Rome S02E03
Rome S02E04
Rome S02E05
Rome S02E06
Rome S02E07
Rome S02E08
Rome S02E09
Rome S02E10

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  20 comentarii
  1. cornel | 2012-11-20

   l am vizionat k placere a2 a oara !!!!! super film !!!!! cuvintele sunt de prisos! multumim filmehd!!!!! 😆

  2. Iulia | 2012-11-19

   Excelent realizat, foarte bine documentat, actori de mare clasa. Este o lectie de istorie, un serial care nu trebuie ratat. Mi-a placut felul in care este construit si prezentat fiecare personaj in parte, dar si cum este integrat in imaginea de ansamblu. Pas cu pas, ajungem sa le cunoastem in detaliu caracterele, dramele, iubirile, modul de gandire, motivatiile, fiindu-ne mai usor sa le intelegem actiunile (justificate sau nu).
   De asemenea este interesant modul in care privitorul este introdus in culisele puterii. Ce s-a schimbat de atunci si pana astazi, unde se afla poporul in toata povestea?…Multumesc Filmehd.

  3. Laura | 2012-11-12

   bun film intradevar ! daca exista o continuare va rog sa o postati ! multumesc !

  4. Mgt | 2012-10-23

   O productie geniala!

  5. ely | 2012-09-21

   nu am dormit 2 zile sa vad sezonu 1 si 2…e super seriale sper sa mai faca un sezon :d

  6. Stefan | 2012-09-03

   O realizare de exceptie,nu sunt alte cuvinte!!!

  7. tibi | 2012-06-30

   WOOW !!!!!! este si continuare ???

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Gi-eok-ui bam - ( 2017 )
  The Man with the Magic Box ( 2017 )
  Good Time ( 2017 ) - Good Time: Pe bune, o să-ţi placă

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net