Romeo Must Die – Să moară Romeo (2000) – filme online

Romeo Must Die – Să moară Romeo (2000) – filme online

Vezi trailer
6.1
NOTA IMDB
8.4
NOTA USERI

Romeo Must Die – Să moară Romeo (2000) – filme online

GEN FILM: ACŢIUNE
6.1
NOTA IMDB
8.4
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

8 comentarii

Două familii, legate prin tradiţie, sunt implicate într-un război brutal.

Cele două clanuri, unul asiatic şi celălalt afro american, se luptă pentru controlul asupra docurilor din Oackland. Însă după ce Po, fiul căpeteniei asiatice, devine prima victimă, răfuiala dintre clanuri ia nişte proporţii şi mai periculoase.

Vestea despre această crimă ajunge curând la fratele mai mare al lui Po, Han (Jet Li), un fost poliţist legendar aflat în prezent într-o închisoare din Hong Kong. Şi este doar o chestiune de timp până ce Han se va îndrepta către continentul american.

Renegat de către familia sa şi aflat în căutarea adevărului, Han nu descoperă nimic în plus, cu excepţia unor întrebări suplimentare. Şi de asemenea el devine o ţintă, nu numai a taberei afro-americane, ci şi a unor asasini fără identitate a căror luptă armată depăşeşte cu mult mediul muncitoresc al docurilor.

Într-o lume a rivalităţilor vicioase şi a trădărilor violente, Han nu are o altă soluţie decât să declare la rândul său război. Dar spre deosebire de ceilalţi, care pot utiliza doar arme, Han este el însuşi o armă. Iar cel ce-i va ieşi în cale, va greşi în mod fatal.

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net