Romeo Must Die – Să moară Romeo (2000)

Romeo Must Die – Să moară Romeo (2000)

Vezi trailer
6.1
NOTA IMDB
7.8
NOTA USERI

Romeo Must Die – Să moară Romeo (2000)

GEN FILM: acţiune
6.1
NOTA IMDB
7.8
NOTA USERI
NOTA FILM:

Sinopsis film

9 comentarii

Două familii, legate prin tradiţie, sunt implicate într-un război brutal.

Cele două clanuri, unul asiatic şi celălalt afro american, se luptă pentru controlul asupra docurilor din Oackland. Însă după ce Po, fiul căpeteniei asiatice, devine prima victimă, răfuiala dintre clanuri ia nişte proporţii şi mai periculoase.

Vestea despre această crimă ajunge curând la fratele mai mare al lui Po, Han (Jet Li), un fost poliţist legendar aflat în prezent într-o închisoare din Hong Kong. Şi este doar o chestiune de timp până ce Han se va îndrepta către continentul american.

Renegat de către familia sa şi aflat în căutarea adevărului, Han nu descoperă nimic în plus, cu excepţia unor întrebări suplimentare. Şi de asemenea el devine o ţintă, nu numai a taberei afro-americane, ci şi a unor asasini fără identitate a căror luptă armată depăşeşte cu mult mediul muncitoresc al docurilor.

Într-o lume a rivalităţilor vicioase şi a trădărilor violente, Han nu are o altă soluţie decât să declare la rândul său război. Dar spre deosebire de ceilalţi, care pot utiliza doar arme, Han este el însuşi o armă. Iar cel ce-i va ieşi în cale, va greşi în mod fatal.

Anul lansării: 2000
Actori:

Player 1
Player 2
Player 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Les enfants des autres (2022) - Copiii celorlalți
L'aventure des Marguerite (2020) - Călătoria fantastică a lui Margot și Marguerite
Lisa Frankenstein (2024)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.se, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!