Vizioneaza filme online

Ronin (1998) – filme online

O legendă japoneză spune că Ronin este numele generic al acelor samurai fără maestru. În acest film de excepţie, acest cuvânt reprezintă supranumele unei grupări proscrise. Membrii acesteia sunt experţi marginalizaţi de societate. Experţi în orice, de la crime, lovituri, jafuri, până la deturnări, spionaj. Nici o fărădelege nu le este necunoscută. Onorariul lor este cel mai piperat din branşa infractorilor de calibru mare, dar calitatea serviciilor oferite este desăvârşită.
Mercenarii Ronin – majoritatea, foşti membri ai serviciilor secrete – sunt angajaţi de un personaj misterios pentru a fura o servietă foarte bine păzită. Conţinutul misterios al acesteia este pe cale să fie vândut de către păzitorul ei unei filiere ruseşti. După ce misiunea este îndeplinită cu succes, între ronini încep să apară disensiunile care degenerează în trădări şi lichidări. Când unul dintre ronini înlocuieşte servietă cu altă identică, toate planurile sunt date peste cap.
Capul de afiş al distribuţiei este ţinut de tandemul Robert de Niro – Jean Reno care par să se fi născut pentru rolurile celor doi Ronini de frunte.
În timp ce filma pentru Ronin, De Niro a fost anchetat în legătură cu o reţea internaţională de prostituţie, dar tachinările justiţiei se pare că i-au făcut bine. De Niro are o prestaţie de cinci stele, iar Jean Reno este acelaşi interpret incredibil de imprevizibil. Titulara rolului principal feminin este frumoasă Natasha McElhone.
În Japonia Evului Mediu, Ronini – samuraii care nu reuşeau să-şi apere stăpânul erau dezonoraţi toată viaţa şi, pentru a-şi câştiga existenţa, trăiau că hoţi sau ucigaşi plătiţi. În filmul lui John Frankenheimer, membrii unei grupări clandestine care ajung să se ucidă între ei, învrăjbiţi de o miză uriaşă pusă la bătaie de un client a cărui identitate nici măcar nu o cunosc.

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (0)
 • Plictisitor (1)
 • Mediu (2)
 • Bun (4)
 • WOW (0)
 • Capodopera (12)
Tags: , , , , , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

7 Responses to Ronin (1998) – filme online

 1. John a comentat: 15/11/2015 ora 13:23

  Foarte bun

 2. Cristian a comentat: 29/08/2015 ora 03:52

  Ronin este acel samurai fără stăpîn sau maestru din perioada Japoniei feudale (1185–1868). Un samurai poate deveni ronin (vagabond) după moartea stăpînului său sau după ce și-a pierdut privilegiile și a fost concediat.De obicei, un ronin își găsea cu greu un nou stăpân, pentru că veneticilor li se dădea cu greu încredere. Aproape toți hoții și pirații japonezi proveneau dintre ronini.

 3. sparkle a comentat: 29/09/2014 ora 22:17

  Foarte bun; un clasic.

 4. paulanos a comentat: 25/08/2014 ora 22:10

  cristian- filmul are o mare legatura cu samuraii. este o paralela intre samurai care erau oameni ai armelor pregatiti sa apere sa atace sa adune informatii pentru stapan si “samuraii” zilelor noastre oamenii ai armelor pregatiti la fel sa apere sa atace si sa adune informatii pentru stapan. si tot ca o paralela ronin se poate traduce cu contractorii sau mercenarii zilelor noastre sau din film . CAT DESPRE FILM ESTE FOARTE REUSIT. Foarte reusite fiind si cursele de masini cotate dupa BULIT cele mai reusite cascadorii automobilistice . 😆

 5. Cristian a comentat: 25/08/2014 ora 17:30

  Nici o legatura cu samuraii

 6. cosmin a comentat: 23/08/2014 ora 09:56

  actori buni film bun nota 8

 7. lacramioara a comentat: 23/08/2014 ora 03:06

  Un film exceptional!Foarte bine realizat,jucat de actori foarte buni si mult suspans. Multumesc Filmehd!!!!! 😛

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *