Vizioneaza filme online

Roots – Rădăcini (1977) – Miniserie TV

Un premiu şi o nominalizare Globul de Aur.

Miniseria tv este o epopee în lanţuri. O saga a negrilor, a năpăstuiţilor istoriei americane, de la primii lor paşi, ca sclavi, pe noul continent, până la Războiul de Secesiune care le-a redat libertatea, fără a le aduce însă şi egalitatea în drepturi cu albii.
Romanul lui Alex Haley stă la baza serialului, a odiseei unui tânăr negru de 16 ani, Kunta Kinte, un negru din Gambia, vânat de negustorii de sclavi, pe când ieşise din satul lui de pe lângă Djuffure ca să taie un copac din lemnul căruia mâinile lui pricepute ciopleau lucruri minunate. Pus în lanţuri şi azvârlit în cala navei “Lord Liooner” este marcat pe viaţă cu fierul roşu cu iniţialele acesteia “L.L.”, nava ce avea să-l ducă pentru totdeauna spre alte ţărmuri, într-o călătorie a suferinţelor de nedescris, a umilinţelor şi disperării.

Serialul de legenda are la activ un Glob de Aur şi o nominalizare la Globurile de Aur precum şi 9 premii Emmy şi alte 28 nominalizări la Emmy.

IMDB : 8,5

Tags: , , , , , , , , ,
Server 1
Partea I-a
Partea a II-a
Partea a III-a
Partea a IV-a
Partea a V-a
Partea a VI-a
Server 2
Partea I-a
Partea a II-a
Partea a III-a
Partea a IV-a
Partea a V-a
Partea a VI-a

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

15 Responses to Roots – Rădăcini (1977) – Miniserie TV

 1. Minoltan a comentat: 28/07/2016 ora 17:19

  Fara cuvinte! Nota10 !!in film care ma tinut o noapte intreaga can sa l urmaresc! Am plans,dar m am so bucurat!bravoooooooo

 2. Florin Salam Presedinte ! a comentat: 06/12/2015 ora 20:14

  Extraordinar ! inspirat din fapte reale… un deliciu de film !

 3. Yssa a comentat: 31/10/2015 ora 20:56

  Nota 10

 4. chavez a comentat: 21/10/2015 ora 21:46

  pepy ai spus tot ce era de spus!….cum a procedat hitler cu jidanii au procedat si americanii cu alte rase…nu am ce adauga…

 5. lily a comentat: 06/10/2015 ora 10:22

  Nota 10 , pentru totdeauna ! Multumim Filme HD

 6. jack a comentat: 28/09/2015 ora 02:42

  capodopera! filmul este foaarte bun, merita sa vezi. mie personal mi-a placut foarte mult. va recomand sa il vizionati.

 7. doina a comentat: 25/09/2015 ora 18:00

  Am revazut cu placere acest film exceptional, aceasta saga a negrilor, multumesc HD!!!

 8. elsa a comentat: 23/09/2015 ora 03:56

  cum pot vedea serialul?
  pe acest site e blocat ,multumesc

 9. eu a comentat: 27/10/2013 ora 15:40

  l-am vazut prima data cind eram copil mic..pe vremea comunista…ma bucur sa-l revad din nou…totusi…in primul episod erau cam prea ” evoluati” negrii din Gambia pe la 1700 si ceva …asa mi se pare mie..totusi e un serial bun!

 10. laszlo a comentat: 23/10/2013 ora 09:55

  un film extraordinar de colectie…am mai vazut in copilarie dar trebuia si ma bucur ca am vizionat si acum..poate peste un timp mai vizionez inca odata si inca odata..respect fata de oamenii de culoare..

 11. doru v a comentat: 04/10/2013 ora 22:11

  stiam ca sunt mai multe episoade
  pe imdb sunt date 12
  intrebare: in cele 6 parti de aici sunt incluse toate 12?

 12. maria a comentat: 31/05/2013 ora 22:44

  un film extraordinar

 13. pepy a comentat: 04/04/2013 ora 13:18

  Am revazut dupa multi ani acest film exceptional care mi-a starnit din nou acelasi sentiment re revolta impotriva unora din rasa alba careia ii apartin. Cu regret trebuie sa spun ca americaniisunt cea mai cruda si violenta natie de pe pamant . Uitati-va ce au facut cu indienii si mai au si nerusinarea sa sarbatoreasca Ziua Recunostintei, i-au decimat pe proprietarii de drept ai acelor teritorii, apoi au vrut sa aiba sclavi pe care i-au adus din Africa . Acum invadeaza alte popoare in numele democratiei,pentru a le jefui bogatiile . Imi pare rau dar imi este sila de cei pe care unii ii vad ca pe cea mai democrata si grozava natiune a lumii, datorita manipularii care se face prin TV, presa, filme mai ales. Pe langa ca sunt tinuti in chingi prin manipulare li se mai si inoculeaza ca sunt cei mai grozavi, lucru fals care se va intoarce in curand impotriva lor, ca doar vor trebui sa plateasca cumva tot raul pe care l-au facut altora in numele superioritatii rasei albe. Nu vad nici o diferenta intre comportamentul lor fata de pieile rosii si negrii comparativ cu ideile de superioritate a rasei ariene a lui Hitler, dar cine castiga razboiul are dreptate. Filmul acesta extraordinar imi rascoleste sufletul si revazandu-l mi se pare ca visez ca nu poate fi adevarat sa tratezi fiintele umane mai rau ca pe animale, am plans , ma doare sufletul sa vad suferinta in cel mai inalt grad, sa fii om fara nici un fel de drepturi la cheremul unor demoni. Libertatea este bunul cel mai de pret al unui om, iar Kunta Kinte a murit visand in fiecare zi a vietii lui , ca va fi liber, ceea ce s-a intamplat mult mai tarziu. Recomand tuturor acest film ,mai ales unora care inca mai au idei rasiste, poate li se inmoaie sufletul. Nota 20++++ pt aceasta splendoare de film. Multumesc FilmeHD

  • coca t. a comentat: 22/08/2017 ora 23:56

   sunt total de acord cu cele spuse mai sus.

 14. Bordaș Lucia a comentat: 10/10/2012 ora 15:21

  Excepțională ecranizare deși , ca toate filmale nu rsepectă întrutotul cartea. Am citit-o de nenumărate ori și m-a impresionat deosebit de tare . Sunt oameni care au pielea albă și sufletul negru și la antipod oamenii negrii cu suflet alb. Kunta Kinte a făcut parte dintre cei cu suflet alb. În carte este descrisă viața lui în amănunt , până la pierderea fiicei sale , Kizzy. M-a impresionat demnitatea lui , lupta lui pentru libertate , puternica sa voință de a nu lăsa condiția umilă de sclav să-i submnieze calitatea de om.Prin forța împrejurărilor a avut de-a face cu mulți albi în viața lui , stăpâni , așa-ziși gentlemeni dar el a fost și a rămans mult mai mult OM decât mulți dintre ei. Nu am să fac acum o analiză a cărții care este absolut uluitoare , am să spun doar că Alex Haley , care descinde din eroul principal al cărții , Kunta Kinte a descris viața tuturor sclavilor din America până la abolirea sclaviei. O mare pată neagră în istoria omenirii ca și Holocaustul european. Mulțumim pentru postarea filmului , este o capodoperă.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *