Rope – Funia (1948) – filme online

Rope – Funia (1948) – filme online

Vezi trailer
8.0
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
8.0
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Brandon şi Philip sunt doi tineri, posibil homosexuali, care împart un apartament la New York. Ei se consideră superiori din punct de vedere intelectual prietenului lor David, pe care hotărăsc să-l omoare prin strangularea cu o funie. Cu un cinism împins până la ultimele consecinţe, ei depozitează cadavrul într-un cufăr vechi, care va trona în mijlocul casei pe tot parcursul unei petreceri la care este invitat şi tatăl victimei.

IMDB : 8,0

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

4 comentarii
 1. mimi | 2017-07-19

  si unde mai pui ca filmul se incarca imediat,nu e nevoie nici de pauza!
  bravo si multumim!

 2. papageno | 2017-07-04

  Rope/Funia, un film care are aproape 70 de ani, dar nu pare invechit. Crima o vedem din primele cadre – cine, cum , unde, cand – si aflam destul de repede si de ce. Si de ce mai stam in tensiune? Pentru ca vrem sa vedem cine si cum descopera cadavrul si cum vor fi prinsi criminalii…Dar acest moment este amanat, asistam la o petrecere sinistra stropita cu dialoguri macabre despre arta crimei (asemanata cu un act de creatie), fiinte superioare si fiinte inferioare, aflam ca legile trebuie respectate doar de fiintele inferioare…Modul in care sunt demascati criminalii aminteste de Dostoievski…Cand sa te mai plictisesti?

  • ileana florea | 2017-07-04

   Excelent comentariul Dvs. Isi are locul intr-o revista de specialitate. De fapt, cred ca ati face comntarii si analize mult mai pertinente si mai proaspete decat fac multi neaveniti in respectivele publicatii. Stima

 3. papageno | 2017-07-03

  WOW!…Sunteti cel mai grozav site de filme si aveti cea mai tare colectie de filme vechi si bune si, fireste, cei mai loiali vizitatori… Multumesc mult pentru postarile cerute: “Marnie”, “Funia” si “Necazuri cu Harry”. Sunt trei creatii Hitchock de mare exceptie…Multumesc! Multumesc! Multumesc!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Inception - Începutul ( 2010 )
Bomb City ( 2017 )
Children of the Corn: Runaway (2018)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net