Vizioneaza filme online

Roseanna’s Grave – Pentru Roseanna (1997) – filme online

O comedie romantică dulce-amăruie despre ceea ce suntem în stare să facem pentru cei pe care îi iubim. Un bărbat nu se dă înapoi de la nimic pentru a îndeplini ultima dorinţă a soţiei sale.

Marcello (Jean Reno) este proprietarul unui restaurant dintr-un sat din Spania. Soţia lui, Roseanna (Mercedes Ruehl), a primit de curând nişte veşti înspăimântătoare. Este vorba despre faptul că problemele sale cu inima s-au agravat într-o aşa de mare măsură, încât i-a mai rămas foarte puţin de trăit. În această situaţie, femeia îi cere lui Marcello un ultim favor: ea doreşte să fie înmormântată lângă fiica sa, care murise cu câţiva ani mai înainte. Marcello nu îşi doreşte nimic mai mult decât să reuşească să poate face acest ultim lucru pentru soţia sa. Cu toate acestea, există o problemă: cimitirul de acolo este foarte mic, aşa că locurile rămase se împart după principiul “primul venit, este primul servit”. În momentul de faţă, locul este liber, însă, dacă se întâmplă să decedeze cineva înaintea ei, locul va fi ocupat. Astfel, Marcello devine câinele de pază al localităţii în ceea ce priveşte sănătatea şi siguranţa, asta pentru a se asigura că nimeni altcineva nu va sfârşi între timp. În acest timp, Roseanna îşi face griji pentru ce se va întâmpla după ce ea nu o să mai fie şi vrea să aranjeze lucrurile pentru cei dragi ei. Intenţia femeii este că, după moartea sa, Marcello să se căsătorească cu sora ei, Cecilia (Polly Walker). Însă, cei doi nu se înţeleg întotdeauna foarte bine şi, în plus, femeia este îndrăgostită de Antonio (Mark Frankel).

Tags: , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to Roseanna’s Grave – Pentru Roseanna (1997) – filme online

 1. eduard a comentat: 22/02/2016 ora 18:32

  superb filmul!..un mesaj extraordinat………
  actorul jean reno joaca meserie!mistoO

 2. stela a comentat: 31/08/2014 ora 19:58

  superb filmul, aseara am revazut tot cu JeanReno comedia Comme un chef,asteptam daca se poate Chef, Razboi in bucatarie si The hundred foot journey

 3. Andreea a comentat: 25/08/2014 ora 23:20

  Frumos filmu;-)

 4. Rodica a comentat: 25/08/2014 ora 20:46

  Un film cu Jean Reno, nu se poate sa nu-ti placa! Multumesc,HD!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *