Rough Magic – Puterea magiei (1995) – filme online

Rough Magic – Puterea magiei (1995) – filme online

Vezi trailer
5.5
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
5.5
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

Myra (Bridget Fonda), asistenta unui magician, este pe punctul de a se căsători din interes cu un senator bogat şi influent. Numai că, în ajunul nunţii, magicianul, care nu era deloc de acord cu legătura dintre cei doi, moare, ucis accidental de viitorul mire. Speriată, Myra fuge cu dovada vinovăţiei senatorului în Mexic. Acolo o ajunge din urmă cel trimis de senator să o găsească, dar cei doi se îndrăgostesc. La sosirea precipitată a senatorului, Myra descoperă cine este iubitul ei, dar şi că a căpătat nişte puteri magice deosebite…

IMDB : 5,5

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  6 comentarii
  1. stela | 2016-01-11

   Dragut

  2. Dark cat | 2016-01-02

   SIMPATIC

  3. Kokoiiu | 2016-01-02

   care extraordinar…..este groaznic, nu pot sa cred ca se faceau asa filme slabe in anii aia……incredibil asa ceva…si totusi actori ca lumea, dar vai si amar, mi-am pierdut timpul.

  4. Ruxi | 2016-01-02

   Dragut. Merita vazut !

  5. laura | 2016-01-01

   dragut,reconfortant . :fhd: 🙂 😉

  6. sorin | 2016-01-01

   Briget Fonda,Russel Crowe,Jim Broadbent.Exact cele 3 elemente ale magiei pure.Un film excelent.Merci FilmeHD.net sunteti minunati.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016)
  Operator (2016)
  Suburbicon (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net