Runaway Train – Trenul evadării (1985) – filme online

Runaway Train – Trenul evadării (1985) – filme online

Vezi trailer
7.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

18 comentarii

3 nominalizări Oscar, un premiu şi 2 nominalizări Globul de Aur, o nominalizare Cannes.

Pelicula reprezintă o parabolă despre aspiraţia omului către libertate, către asumarea propriului destin. Dintr-o închisoare de maximă securitate din Alaska evadează doi deţinuţi, Manny (Jon Voight), un caracter puternic, un model pentru ceilalţi puşcăriaşi şi Buck (Eric Roberts), care este exact opusul lui Manny, un tip slab şi influenţabil. Manny, datorită personalităţii sale puternice, şi a influenţei pe care o are în rândul celorlalţi, intră în conflict deschis cu directorul închisorii, care încearcă prin orice mijloace, inclusiv crimă, să scape de el. În cursul evadării, cei doi iau un tren care scapă de sub control din cauza morţii subite a mecanicului.
Acest tren, care nu este condus de nimeni şi este dirijat doar de controlorii de trafic este metaforic asemănător vieţilor noastre, atunci când plutim în derivă, când trăim numai după legile societăţii, când suntem depersonalizaţi. Ce face Manny? Bineînţeles că încearcă cu orice preţ să ajungă la locomotivă, adică să-şi ia destinul în propriile mâini…

IMDB : 7,3

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net