Russian Ark – Arca rusească (2002) – filme online

Russian Ark – Arca rusească (2002) – filme online

Vezi trailer
7.4
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
7.4
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

9 comentarii

Trimite filmul

O nominalizare Cannes, 2 nominalizări Academia Europeană de Film.

Invizibil pentru cei care-l înconjoară, un regizor contemporan se trezeşte, că prin farmec, în Muzeul Ermitaj din St. Petersburg, la începutul veacului al XVIII-lea. Aici, întâlneşte un diplomat francez, cu care porneşte într-o călătorie extraordinară în timp, prin tumultuosul trecut al Rusiei, până în zilele noastre.

IMDB : 7,4

Anul lansarii: 2002
Distributie:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

9 comentarii
 1. Bianca | 2016-06-13

  o bijuterie de film! arta e antidotul alienarii 🙂

 2. Nick | 2016-06-10

  Moscova si Petersburg sunt orasele de referinta ale Rusiei …Petersburgul insa imi place mai mult …nu-l pot asocia cu mentalul antirusesc traditional al nostru ….iar ermitajul …pe care am avut sansa si bucuria de a-l viita de doua ori este rivalul celor mai mari muzii ale lumii ….Am avut o revelatie vazind acest film …pentru ca fiind in muzeu imi imaginam cum era pe vreme Tarului si Tarinei ….mi-a indeplinit dorinta …este un film care nu v-a placea tuturor …greu sa spun de ce ..! …pentru mine este cuceritor

 3. darina | 2016-06-10

  Se poate reposta filmul? Multumesc.

 4. victor almosa | 2014-10-25

  Este o mare CAPODOPERA a filmului rusesc,Ideea de a prezenta ERMITAJULin felul asta e deosebit..Am fost acolo acum50/ani, am reusit sa vad in 2 zile o parte. Naratiune si imaginea sint la superlativ,lucrez in domeniu de54 ani,sint impresionat.Rusii sint buni la filme,si la mai multe.Bravo lor.Respect din partea mea,desi nu sint rusofil.

 5. uscatu | 2014-02-20

  Chiar crede cineva ca traducatorii au auzit de flamanzi de valoni ? Eu nu cred. Filmul ca documentar e de nota 8, iar ca film istoric de nota 6.

 6. Dana | 2013-12-09

  cea mai mare tampenie. filmul asta e pt cunoscatorii/iubitorii de arta…

 7. hellen | 2013-11-19

  un film frumos si serios!!!! multumesc! nota 10+!

 8. Danny Fox | 2013-11-06

  Ceea ce n-ai inteles, de fapt, este ca de la “flamanzi” la “flămânzi” s-a ajuns din cauza software-ului folosit pentru editarea subtitrarii cu diacritice! Nu face nimeni misto nici de tine, nici de nimeni altcineva, nu-i o “mânarie, absolut gratuită” ci doar o eroare, absolut nesemnificativa. Daca ai incerca sa traduci un film ai intelege, chiar da, ai intelege…

 9. aur | 2013-11-05

  Nu înţeleg, chiar nu, de ce traducătorii simt nevoia să faca mişto, chiar daca nu agreeaza filmul la care lucrează. De ce să transcrii, relativ la pictorii flamanzi, o mânarie, absolut gratuită, cum apare în subtitrare, ca “pictorii flămânzi”?! Nu cred ca in rusă s-a vrut aceeaşi interpretare. Sau băieţii cu traducerea sunt departe de nivelul de cultură care să îi ajute să abordeze un film de factura acestuia?.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

A Serious Man (2009) - Un tip serios
Innocente - Serial TV
Forever Strong (2008) - Mereu puternici

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!