S.W.A.T. – Trupe de elită (2003) – filme online

S.W.A.T. – Trupe de elită (2003) – filme online

Vezi trailer
5.8
NOTA IMDB
5.3
NOTA USERI
5.8
NOTA IMDB
5.3
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

1 comentariu

CHIAR ȘI POLIȚIȘTII FORMEAZĂ 911

Ei sunt cei mai buni dintre cei buni, elita trupelor de poliție.
Au fost recrutați pentru cea mai periculoasă misiune din cariera lor.

Farrell îl interpretează pe Jim Street, un fost membru al echipei S.W.A.T., care, alături de partenerul său, Brian Gamble (Renner), este eliminat din echipă în urma unei decizii controversate pe care au luat-o în timpul unei acțiuni cu luare de ostatici. Dezgustat, Gamble își dă demisia, dar meseria de polițist este pentru Street viața lui și este de acord să fie degradat, sperând să aibă într-o zi șansa de a se reabilita și de a purta încă o dată privilegiata uniformă S.W.A.T.
Street are acea șansă în momentul în care comandantul Dan “Hondo” Harrelson (Jackson) este desemnat să recruteze și să antreneze cinci polițiști de prim rang pentru noua trupă S.W.A.T. (Special Weapons And Tactics Team – Trupa Specială de Arme și Tactică). Ceilalți membri ai noii echipe pe care Hondo îi recrutează sunt Deacon “Deke” Kaye (James Todd Smith alias LL Cool J), Chris Sanchez (Michelle Rodriguez), Michael Boxer (Brian Van Holt) și T.J. McCabe (Josh Charles).
După săptămâni de antrenament fizic solicitant, noua echipă S.W.AT. este rapid implicată în acțiune când un celebru lord al drogurilor, Alex Montel (Olivier Martinez), oferă cu obrăznicie 100 de milioane$ recompensă oricui îl poate elibera din custodia poliției. În timp ce escortează această “persoană importantă” în afara Los Angeles-ului și în mâinile agenților federali, sunt urmăriți de o bandă de mercenari bine înarmată.

IMDB : 6,0

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Goodbye Christopher Robin (2017) - filme online
    Jigsaw - Jigsaw: Moștenirea (2017) - filme online
    Geostorm - Geostorm: Pericol Global (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net