Vizioneaza filme online

S.W.A.T. – Trupe de elită (2003) – filme online

CHIAR ȘI POLIȚIȘTII FORMEAZĂ 911

Ei sunt cei mai buni dintre cei buni, elita trupelor de poliție.
Au fost recrutați pentru cea mai periculoasă misiune din cariera lor.

Farrell îl interpretează pe Jim Street, un fost membru al echipei S.W.A.T., care, alături de partenerul său, Brian Gamble (Renner), este eliminat din echipă în urma unei decizii controversate pe care au luat-o în timpul unei acțiuni cu luare de ostatici. Dezgustat, Gamble își dă demisia, dar meseria de polițist este pentru Street viața lui și este de acord să fie degradat, sperând să aibă într-o zi șansa de a se reabilita și de a purta încă o dată privilegiata uniformă S.W.A.T.
Street are acea șansă în momentul în care comandantul Dan “Hondo” Harrelson (Jackson) este desemnat să recruteze și să antreneze cinci polițiști de prim rang pentru noua trupă S.W.A.T. (Special Weapons And Tactics Team – Trupa Specială de Arme și Tactică). Ceilalți membri ai noii echipe pe care Hondo îi recrutează sunt Deacon “Deke” Kaye (James Todd Smith alias LL Cool J), Chris Sanchez (Michelle Rodriguez), Michael Boxer (Brian Van Holt) și T.J. McCabe (Josh Charles).
După săptămâni de antrenament fizic solicitant, noua echipă S.W.AT. este rapid implicată în acțiune când un celebru lord al drogurilor, Alex Montel (Olivier Martinez), oferă cu obrăznicie 100 de milioane$ recompensă oricui îl poate elibera din custodia poliției. În timp ce escortează această “persoană importantă” în afara Los Angeles-ului și în mâinile agenților federali, sunt urmăriți de o bandă de mercenari bine înarmată.

IMDB : 6,0

Tags: , , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

One Response to S.W.A.T. – Trupe de elită (2003) – filme online

  1. PsK a comentat: 27/03/2016 ora 05:19

    Ce nu fac banii pe lumea asta..pacat ca a plecat rusinos din echipa si a murit in final..super filmul merita sa va uitati la el.. ai si ce invata din el..Nota 8+

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *