Salvador (1986) – filme online

Salvador (1986) – filme online

Vezi trailer
7.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

2 nominalizări Oscar.

Richard Boyle (James Woods), un ziarist, uneori chiar scriitor, este părăsit de soţie. Aceasta este o italiancă pur sânge, iar când pleacă îşi ia şi copiii. Richard este supărat pe el şi viaţă, conduce cu viteza excesivă maşina şi este arestat. Un amic îl eliberează pe cauţiune. Richard decide să facă ceva în viaţă, şi alături de reporterul Joh Cassady (John Savage) pleacă în Salvador, unde conducerea ţării aparţine colonelului Fiquiros. Acolo vor trece prin pericole, vor fi arestaţi apoi eliberaţi, făcând poze cu victimele regimului.
Carlos, soţul Mariei dispăruse. Mulţi oameni fug în munţi la gherilă. Boyle intră în echipa jurnalistului Peter, moment în care ia contact culemea reală, din Salvador, o cunoaşte pe Cathy, prietena ambasadorului american de acolo, Kelly. Boule vede multe atrocităţi, încercând să intervină la unele….

IMDB : 7,5

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016)
    Operator (2016)
    Suburbicon (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net