Vizioneaza filme online

Santa Baby 2 (2009) – filme online gratis

Obosit de responsabilităţile jobului său, Moş Crăciun decide să se retragă şi să-i delege atribuţiile fiicei sale. Din păcate, Mary are un job important la New York şi nu doreşte să renunţe la cariera sa, doar pentru un capriciu al tatălui său.
Discuţiile dintre cei doi pun în pericol sărbătoarea Crăciunului, iar în regat se naşte un conflict generat de Teri, un fost elf nemulţumit.

Va dorim vizionare placuta pe filmehd.net – filme online gratis!

Asteptam parerile voastre despre acest film online gratis subtitrat in limba romana prin intermediul campului de comentarii de sub playerul filmului si nu uitati sa va inscrieti la adresa de email in campul special din partea dreapta a site-ului pentru a primi ultimile noutati in materie de filme online gratis pe filmehd.net.

Tags: , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to Santa Baby 2 (2009) – filme online gratis

  1. Auth a comentat: 12/07/2012 ora 09:35

    Din punctul meu de vedree este un film extrem de deosebit si de frumos..pentru cei care spun ca abia am putut tine ochii deschisi la filmul acesta .probabil ca acest gen de filme nu sunt pentru voi oricum in opinia mea filmul merita nota 10. Cu totii meritam o iubire ca in filme ! <3

  2. Darwin a comentat: 10/07/2012 ora 05:29

    Asta este si farmecul ..dc putem spune asa.Acest film se dbsoeeeste fata de ala American prin modul de actiune si prin replici ) sunt mult mai multe de zis Finalul este unu stupid ) Eng fac filme bune! asta depinde cum ii abordati,ce intelegeti din el(generatia McDonald’s nu o sa inteleaga mare lucru..ca de obicei)

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *