Sărutul (1965) – filme online

Sărutul (1965) – filme online

Vezi trailer
7.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

7 comentarii

Viața la țară în anii stalinizarii(1951) în plină iarnă înaintede Anului Nou, o mamă soacră Maria și nora ei Saveta (Graziela Albini) îşi aşteaptă fiul, respectiv soțul (Gheorghe) plecat pe front. Din păcate cu gândul la el,mama lui începe să aibă numai vedenii din trecut și cade la pat. Cu ultimele puteri reușește să plece în sat la vecini pentru a bea…o țuică. Saveta,fată tânără este luată de colegele de muncă de la colhoz pentru a merge la sărbătoarea satului. Aici îl vede pe Petre (Emanoil Petruț) pe care-l cunoaște mai de demult, dansând cu o fătucă. Între ei intervine o idilă, Mihai aducând-o pe Saveta la el acasă, fiindcă dintre toate fetele din sat tot la ea îi este visul, dar Saveta nu prea îl înţelege fiind în continuare supărată ,cu gândul la soțul neîntors după front. Până la urmă mama Maria moare și este condusă pe ultimul drum de întreaga suflare a satului.Mihai vine să o ia la el pe Saveta, dar ea îi povestește gândurile negre prin care trece când o fost la Gheorghe la armata și a fost violată de un neamț…

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Get Adobe Flash player

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  7 comentarii
  1. Lucia | 2017-06-01

   Va rog sa repostati acest film.

  2. geta | 2014-07-15

   bun filmul, de acord cu Lica, in privinta originii soldatului violator.

  3. alex | 2014-05-16

   Revin cu o mica corectura si-mi cer mii de scuze d-nei(d-rei) Ina, scenariul purta titlul “Sărutul de dimineață” si era scris dupa romanul aceluiasi scriitor Alecu Ivan Ghilia ”Ieșirea din Apocalips” editat in 1960. Oricum comentariul pertinent al d-nei(d-rei) Ina, umbreste aceasta mica scapare si o onoreaza.
   Multumesc de intelegere!

  4. alex | 2014-05-16

   Exceptional!!!
   Am 65 de ani si am pretentia de a fi vazut f.f. multe filme romanesti,dar acum pot sa va spun, spre rusinea mea, ca habar nu aveam de aceasta superba ecranizare. A fost o revelatie pentru mine si-l recomand tuturor cinefililor care se respecta si stiu sa priveasca si sa evalueze un astfel de film.
   Traiesc in stravechea si minunata Bucovina si cu toate ca au trecut atitia ani de la momentul transpus pe ecran in acest film, va asigur (cu toata invazia de prost gust, in toate domeniile, la momentul de fata) ca, cea mai mare parte a traditiilor si ritualurilor religioase din film, se regasesc si acum pe aceste meleaguri. Am trait acele vremuri si pot spune cu mina pe suflet ca, cu toate necazurile si neajunsurile prin care am trecut, imi aduc aminte cu nostalgie de normalitatea morala si spirituala a societatii in care traiam.
   Inca o data, va asigur ca, cel putin pentru mine, filmul a fost si va ramine un etalon. Daca ar fi fost color, aceast minunat film, n-ar fi avut acelasi impact asupra mea.
   Multumesc foarte mult http://filmehd.net/ pentru stradania dv. de a ne face viata mai frumoasa.

  5. radum | 2013-08-26

   Ps.
   Aceleasi ganduri si pentru d-na Lica,cu recomandarea de a scrie romaneste. 🙂

  6. lica | 2013-07-19

   Filmul e bunicel.. o fila de istorie romaneasca.Emanoil Petrut…Da!! Un mare actor, dar sa revin la povestea filmului…nu cred ca a fost vioalta de soldati ai arnmatei Germane,,,Asa ceva nu cred..si e cam oimposibil., mai degraba de Soldatii Rusi dar cum sa spui sau sa scrii asta in anii de pionerat ai Comunismului??

  7. Ina | 2013-07-18

   Va recomand sa vedeti acest film. In primul rand pentru ca este romanesc si nu este cu mult mai prejos decat multe alte filme hollywoodiene, dar care au protagonisti mai carismatici.Desi Emanoil Petrut este adorabil si jocul lui e plin de naturalete. In al doilea rand pentru ca este o ecranizare dupa “Intoacerea din apocalips” scrisa de Alecu Ivan Ghilia si asa mai “vedem” si noi o carte.Nu sunt critic literar si nici de filme ca sa emit judecati.Nu stiu daca filmul este exceptional.E o incercare timida de introspectie psihologica intr-o lume plina de prejudecati.O lume grav ranita sufleteste dupa un razboi nimicitor care incearca sa- si motiveze actiunile prin apocalipsa creata de acesta.Dar mi-a placut Emanoil Petrut. Ramane una dintre valorile de necontestat ale cinematografiei romanesti.Are intuitia psihologica a personajului interpretat, cred ca din aceasta cauza jocul lui este atat de firesc.Eu am votat.Ma intorc sa vad si votul vostru.Vizionare placuta !

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
  The Florida Project (2017)
  Sleepwalker (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net