Vizioneaza filme online

Satantango (1994) – filme online

Satantango este o capodoperă unică şi fantastică, ce transcende genurile şi sfidează orice clasificare, purtând semnătura regizorului aclamat internaţional Bela Tarr.

Fixat într-un colectiv rural, zbuciumat şi fără orizont, un grup de suflete pierdute, depanate de căderea comunismului, se afla în faţa unui viitor incert. Asta până la o mult aşteptată sosire, în care cred ei că-şi vor găsi salvarea.
Experienţele fiecărui individ al grupului şi sorţile lor sunt relevate treptat în turul de forţă rece, tragi-comic, compus imaculat şi ingenios fotografiat al lui Tarr, care își confirmă reputaţia ca unul din cei mai autentici autori ai cinematografiei contemporane.

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (3)
 • Plictisitor (1)
 • Mediu (2)
 • Bun (1)
 • WOW (0)
 • Capodopera (4)
Tags: , , , , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

2 Responses to Satantango (1994) – filme online

 1. vina a comentat: 14/12/2014 ora 01:19

  prea greu de privit. n-am inteles nimic din primele secvente si am renuntat. poate mai revin vreodata la el….

 2. aur a comentat: 07/12/2014 ora 22:53

  Doar o pornire masochista pentru a suporta lungile secvente in acelasi cadru, care te duce cu gandul la ideea ca ungurul a dat de o gramada de pelicula si, daca tot era degeaba, si-a zis a tranteasca, asa, de la el, un film “de arta” si infinita doza de snobism care bantuie cinematografia, te-ar putea face, privitorule, sa-ti pierzi vremea cu o realizare care te ia la misto, in sensul ca oricum tu nu pricepi.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *