Say Anything… – Spune orice… (1989)

Say Anything… – Spune orice… (1989)

Vezi trailer
7.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Say Anything… – Spune orice… (1989)

7.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

Diane Court (Ione Skye), absolventa a unui colegiu din Statele Unite, asteapta cu nerabdare sa plece in Anglia, unde urmeaza sa isi continue studiile.
Perspectiva este extrem de incantatoare in mod special pentru tatal (John Mahoney) Dianei, care intotdeauna a avut o relatie speciala cu tanara femeie – o relatie bazata mai mult pe prietenie decat pe legatura de sange.
Diane incepe sa iasa in oras cu un fost coleg (John Cusack), dar tatal ei ii interzice sa continue relatia cu tipul iresponsabil si lipsit de amibitie. Fortata sa puna capat relatiei, Diane isi petrece vara altfel decat si-ar fi putut imagina: pe de-o parte incearca sa-l evite pe amorezatul Lloyd, iar pe de alta parte incercand sa accepte faptul ca tatal ei este departe de a fi perfect…

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  6 comentarii
  1. sky | 2014-08-06

   un film de exceptie 🙂

  2. Ana | 2013-10-03

   Minunat actor John Cusack..

  3. mihai1 | 2013-09-22

   frumos

  4. puyus | 2013-05-19

   Romantic si frumos.

  5. Andys | 2013-05-13

   Frumos !!!!! cine a trait povestea filmului ,nu cred ca o sa poata viziona filmul fara sa dea o lacrima ….Nota 10 Romance

  6. ELENA | 2013-05-11

   FRUMOS!!!!!!

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016)
  Operator (2016)
  Suburbicon (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net