Vizioneaza filme online

Scener ur ett aktenskap – Scene dintr-o casnicie (1973) – filme online

Un premiu şi o nominalizare Globul de Aur, o nominalizare BAFTA.

Avocata Marianne (Liv Ullmann) şi profesorul Johan (Erland Josephson) sunt căsătoriţi de 10 ani şi au împreună două fiice, două maşini, o casă şi o cabană de vacanţă. Deşi pozează în cuplul perfect, cei doi soţi s-au îndepărtat unul de celălalt, şi-au pierdut interesul pentru viaţa sexuală şi au uitat adevărata natură a sentimentelor ce i-au legat. Atunci când Johan o informează pe soţia lui că s-a îndrăgostit de Paula, o tânără în vârstă de 23 de ani care vrea să predea limbile slave, Marianne este devastată din punct de vedere emoţional şi are nevoie de şedinţe de terapie psihologică pentru a-şi reveni. Deşi Johan este dezamăgit de iubita lui şi intenţionează să-şi reia legătura amoroasă cu Marianne, aceasta semnează actele de divorţ şi pune punct mariajului lor.Peste mulţi ani, fiind căsătoriţi cu alte persoane, Johan şi Marianne se reîntâlnesc în casa unui prieten, îşi petrec noaptea împreună, conversează la fel ca în vremurile bune ale relaţiei lor şi înţeleg că sentimentele profunde ce i-au adus împreună în trecut există încă şi că nu pot sta departe unul de celălalt.

IMDB : 8,5

Tags: , , , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to Scener ur ett aktenskap – Scene dintr-o casnicie (1973) – filme online

 1. liviu a comentat: 22/07/2016 ora 14:40

  e desuet , se vorbeste prea mult , tema este inca actuala , s-ar fi potrivit mai mult unei piese de teatru . Liv este fantastica . Uneori , intr-o piesa muzicala lipsa sunetului , este mai grea decit restul , mai bogata

 2. Anca a comentat: 27/06/2016 ora 22:45

  Un monstru sacru Ingmar Bergman! M-a tinut in priza acest film, cu toate ca e atat de lung si cu atat de putine personaje.A meritat fiecare secunda!

 3. cris a comentat: 14/06/2016 ora 08:29

  un film pentru oameni maturi . Mi-a placut schimbul de replici dintre cei doi , pe tot parcursul filmului

 4. Maria a comentat: 10/06/2016 ora 19:55

  Pur si simplu o capodopera cinematografica / regie scenariu interpretare. Filmul este cam lung dar merita fiecare minut. Eu cred ca cel mai bine il vor intelege acele persoane cu ceva experienta de viata.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *