Scott Pilgrim vs. the World – Scott Pilgrim împotriva tuturor (2010) – filme online

Scott Pilgrim vs. the World – Scott Pilgrim împotriva tuturor (2010) – filme online

Vezi trailer
7.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

10 comentarii

Faceţi cunoştinţă cu simpaticul şomer Scott Pilgrim (Michael Cera). Basist în trupa Sex Bob-bomb, tânărul de 22 de ani tocmai a întâlnit-o pe fata din visele lui… Ce trebuie să facă Scott Pilgrim ca să câştige inima Ramonei Flowers (Mary Elizabeth Winstead)? Regizorul Edgar Wright (Hot Fuzz, Shaun of the Dead) ne spune povestea extraordinară a luptei unui romantic pentru a cuceri iubirea unei fete.

Scott Pilgrim nu a avut niciodată probleme să-şi găsească o iubită. Dificil i-a fost să scape de ele. De la fata care i-a frânt inima – şi care acum s-a întors în oraş – până la fata care dă acum buzna în viaţa lui, Ramona, dragostea nu a fost niciodată pentru Scott Pilgrim o luptă prea uşoară. Dar, de data aceasta, noua sa idilă îl obligă să înfrunte obstacole cu care el nu prea era obişnuit: un şir întreg de foşti iubiţi, unul mai diabolic decât celălalt, care încearcă să îl împiedice să fie împreună cu Ramona şi care vor să-l scoată din cursă.

Fiindcă Scott e tot mai îndrăgostit de Ramona, se vede nevoit să facă faţă atacurilor “foştilor”, de la skateboarderi diabolici, până la rockeri vegetarieni fanatici şi gemeni identici malefici. Speră să-i învingă pe toţi, cucerind iubirea fetei înainte ca jocul să ia sfârşit.

Rating:
AP-12 ACORDUL PĂRINȚILOR PT. COPII SUB 12 ANI

Anul lansarii: 2010
Regizor: Edgar Wright
Distributie:

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

10 comentarii
 1. alexandra | 2013-08-23

  the cool’est movie I’ve ever seen

 2. fep | 2013-03-29

  Sf … comedie …. drama … ? Ce fras aveti toti? E scott pilgrim! E banda desenata/joc video. O opera de arta a postmodernismului. O parodie de hipster bullshit de nota 10. SF? De unde scoti chestii de genu’? Inainte sa ai o parere ceva ar fi bine sa te informezi despre lucrul la care iti dai cu parerea. Trecerea de la un mediu 2d la un film cu efecte 3d e impresionat sincer. Nivelul de cultura pe care il vad in comentarii ma ingrozeste, vorba voastra, ” bai fratilor”! Un film nu e doar ceva cu care iti pierzi timpu pana mergi in fata blocului la o “samantza” …

 3. mandarin :)) | 2013-03-04

  daca nu ramanea cu ramona faceam ravagii prin casa 4ever

 4. Madala | 2012-11-11

  Bai fratilor mie mia placut filmu !

 5. dani | 2012-11-04

  ba sa stiti ca nui nu stiu ce , plictiseala mare , da fiecare cu gustu lui

 6. ScrewTheNoobs | 2012-07-30

  L-am vazut de vreo 3 sau 4 ori, si nu am 10 ani de ma uit la asa ceva…am 16, in fine . Poate e putin mai ” ciudat ” ( aiurea cum spuneti voi) da ca poveste e frumos, e un film relaxant pe care il poti vedea, si dupa cum am mai citit in comentarii..e o combinatie de drama , comedie putin sf…
  poate mi-a placut , ca e diferit de celelalte filme de acest gen, deci nu va luati dupa comentarile de genu ” e naspa rau , aiurea, cel mai urat ..etc ” fiecare are parerea lui, poate unora le place poate altora nu, depinde de la persoana la persoana ,s i depinde de mood. ( ce stare de spirit ai )… nota 10. o sera/ noapte placuta

 7. Cladelin | 2012-07-12

  foarte frumos,nota 10+++(ps:in final mi-ar fi pcualt ca rachel sa-i dea o sansa lui ethan dex e un nehotarat care n-o merita!!! important e ca dragostea invinge intotdeauna cat despre prieteni,decat una ca darcy mai bine fara!!!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Catching Feelings (2017)
Population Zero (2016)
Phantasm: Ravager (2016)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!