Vizioneaza filme online

Seconds (1966) – filme online

O nominalizare Oscar.

Ce-ar fi dacă cineva v-ar oferi ocazia să luaţi totul de la capăt, să vă trăiţi viaţa aşa cum v-aţi dorit şi nu aţi apucat să o faceţi ? Dacă renaşterea aceasta v-ar fi la îndemînă, aţi face-o? Arthur Hamilton (John Randolph) este un bancher din Scarsdale, ajuns la vîrsta a doua, nemulţumit de viaţa sa şi nemaisimţind nici o legătură cu cei din jurul său. Dar, într-o bună zi, primeşte un telefon misterios din partea unui vechi prieten, Charlie (Murray Hamilton). Problema este că Charlie e mort, cel puţin din câte ştie lumea. Hamilton nu are nevoie de prea multe îndemnuri până la a accepta să-şi schimbe viaţa, să îşi ofere o a doua şansă, cu ajutorul unei companii misterioase, care îi înlesneşte dispariţia (oferind şi un cadavru asemănător lui), îi oferă o înfăţişare cu totul nouă (obţinută prin chirurgie plastică la nivelul întregului corp), o nouă identitate şi o nouă carieră. Devenit peste noapte un bărbat sensibil mai tînăr, sub numele de Antiochus (Tony) Wilson, va ajunge în California, ca pictor consacrat.
Aici o cunoaşte pe Nora, lipsită de inhibiţiile cotidiene ale bancherului, şi ajunge să se îndrăgostească de ea. Dar problema lui, „cine sunt şi ce vreau”, se va manifesta într-un moment total nepotrivit şi va deveni mai mare atunci când îşi va da seama că Nora este o angajată a companiei şi că toţi noii săi vecini sunt creaţii ale companiei, asemenea lui. Plin de dezgust, găsind falsitatea acestei noi vieţi, se întoarce la Scarsdale. Neajutorat, se adresează companiei în dorinţa de a căpăta încă o ocazie să renască. Dar va putea să o facă ? Să se desprindă de el însuşi ? Sau va interveni compania şi va pune capăt întregului joc de-a şoarecele şi pisica ?

IMDB : 7,7

Tags: , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to Seconds (1966) – filme online

 1. Sally a comentat: 09/01/2017 ora 01:14

  In aparenta, filmul este destul de simplu insa transmite un mesaj profund. Asa se intampla,de obicei, atunci cand le permiti altora sa-ti controleze viata.
  Bun film! Nota 9

 2. katty a comentat: 04/12/2016 ora 12:21

  actorul mai tanar e Rock Hudson nu Tony,filmul are o incarcatura emotionala specifica introvertitilor

 3. Alin Radu a comentat: 10/10/2016 ora 16:26

  Absolut genial!

 4. aurica a comentat: 17/08/2016 ora 20:44

  Foarte profund! Trist! Multumesc!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *