Secret of the Wings – Tinker Bell: Clopoțica și secretul aripilor (2012) – filme online

Secret of the Wings – Tinker Bell: Clopoțica și secretul aripilor (2012) – filme online

Vezi trailer
7.2
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA

Secret of the Wings – Tinker Bell: Clopoțica și secretul aripilor (2012) – filme online

7.2
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

1 comentariu

Clopoțica, una dintre cele mai iubite personaje Disney, se va aventura pe un tărâm interzis, unde va face descoperirea vieții sale și, de asemenea, va afla care este secretul din spatele aripilor sale magice.
Povestea începe atunci când simpatica zână Clopoțica pășește în misterioasele Păduri Ale Iernii, un loc misterios, dar interzis zânelor însorite, fără să știe că acest lucru îi pune în periol chiar aripile magice. Curioasă din fire, însorita Clopoțica nu rezistă tentației de a explora un teritoriu necunoscut și își învelește fragilele aripi într-o haină călduroasă, iar apoi se aventurează în Pădurile Iernii. Acolo o cunoaște pe Periwinkle, sau Albăstrica, ale cărei aripi parcă prind sclipiri atunci când este în preajma Clopoțicăi. Cele două zâne din teritorii diferite descoperă în scurt timp secretul aripilor magice: sunt surori, amândouă având originile în plânsetul aceluiași bebeluș.
Cele două surori regăsite leagă o prietenie puternică și devin în scurt timp de nedespărțit. Pentru a nu se întoarce în Țara de Nicăieri fără sora ei, Clopoțica meșterește cu puterile ei magice un generator temporar de zăpadă, pe care să o poată transporta, alături pe Albăstrica, pe Tărâmul Însorit. Deși au fost avertizate că această faptă poate avea consecințe grave, micuțele zâne nu s-a lăsat bătute și au pășit împreună în Țara de Nicăieri.
Avertizările pe care le primiseră cele două curajoase se dovedesc însă adevărate, iar zăpada adusă alături de Albăstrica poate îngheța și chiar distruge atât Țara de Nicăieri, cât și Copacul Prafului Magic. În această situație dificilă, Clopoțica și Albăstrica au misiunea dificilă de a-și salva tărâmul-casă de la îngheț, înainte de a fi prea târziu.

Rating :
AG – AUDIENȚĂ GENERALĂ

IMDB : 7,2

Dublat în lb. română / Rodubbed

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6

 • Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute . Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
  Se incarca greu? Aici veti gasi cateva instructiuni. Descarcati ultima vesiune flash player In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh. Recomandam browserele Google Chrome si Mozilla Firefox
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  1 comentariu
  1. crina | 2016-02-19

   oooooooo……foarte frumos :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 😆 😆 😆 😆 :fhd: :fhd: :fhd:

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Vault (2017) - filme online
  Williams (2017) - filme online
  The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 - Jocurile foamei: Revolta - Partea I (2014) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net

  - Debug: [email protected] -->