Seven Samurai – Cei şapte samurai (1954) – filme online

Seven Samurai – Cei şapte samurai (1954) – filme online

Vezi trailer
8.7
NOTA IMDB
8.4
NOTA USERI

Seven Samurai – Cei şapte samurai (1954) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ, FILME VECHI
8.7
NOTA IMDB
8.4
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

13 comentarii

2 nominalizări Oscar, 2 nominalizări BAFTA, o nominalizare Veneția.

Un mic sătuc de agricultori din Japonia este atacat în mod constant de către bandiţi. Într-o zi, după ce au aflat că după recolta vor fi atacaţi, ei merg la un bătrân înţelept şi îl întreabă ce pot face. Acesta le spune că nu îşi pot permite să îşi facă o armată proprie deoarece nu sunt suficient de pregătiţi şi nu îşi pot permite bani pentru arme, aşa că ar fi mai bine să caute nişte samurai care să îi apere. Ei găsesc un samurai bun la suflet, care acceptă să recruteze pentru ei alţi luptători. Acesta alege cinci samurai adevăraţi şi unu mai ciudat şi cei şapte se întorc să păzească satul, luptându-se cu bandiţii.

IMDB : 8,7

Trimite filmul

Server 1
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  13 comentarii
  1. violeta | 2018-01-01

   Am citit candva:”Ei erau samurai – barbati care – si se comporta conform unui cod nescris ce pretuia aroganta virila,indemanarea in lupta.loialitatea neabatuta fata de suzeran si o mandrie agresiva legata de descendenta familiala.”.
   In acest film cativa “rononi”(samurai pribegi,care nu mai aveau stapan din diferite motive),dar valorile din codul nescris al onoarei,ii determina sa accepte fara plata ,sa ajute un sat de tarani,in sec.XVI,pradat frecvent de talhari.
   Acestea sunt si valorile japoneze, pe care Kurosawa vrea sa le evidentieze,in special onoarea(nu numai a samurailor dar de exemplu si al taranulor care apara onoarea femeilor, etc.)
   Filmul este bun,un pilon in arta cinematografica,nu numai japoneza.
   Eu personal ,am urmarit filmul pentru ca imi place cultura japoneza,si imi plac filmele de arta cinematografica.
   Nu sunt fana a filmelor de aventuri si a comediilor,poate de aceea scenele de umor mi s-au parut putin exagerate,raportat la cinematografia si cultura occidentala; prea teatrale-rupte parca din teatrul japonez “kabuki”- .Si ca durata (filmul are peste 200 de minute) ,cred ca tot influenta teatrului japonez in care spectacolele durau zile intregi – astazi un spectacol de kabuki dureaza in jur de cinci ore.Posibil ca regizorul sa fi vrut sa pastreze o oarecare influenta specifica culturii japoneze.
   Un film bun!
   Multumesc fhd ,pentru postare.

  2. lola | 2016-02-07

   Un film superb.

  3. DAN | 2014-07-24

   Frumos filmul mai rar asa film.unde gasim si alte filme cu samurai

  4. G. Nedelcu | 2014-07-13

   Frumos.
   Multumim,

  5. aur | 2014-04-30

   Una dintre marile opere artistice ale omenirii.

  6. Yves | 2013-11-08

   Excelent! Faine amintiri! Mulţam!

  7. bogdan | 2013-07-19

   Un film superb, facut de stranepotul unor samurai: un geniu, Akira Kurosawa.

   Un film facut de-un japonez, care ne dezvaluie sufletul japonezilor, ce si cum sunt japonezii de fapt: tot oameni si cu inca ceva in plus fata de restul neamurilor.
   Au ceva in plus fata de restul neamurilor, pentru ca au trait si traiesc intr-o tara cumplit de saraca in resurse, bantuita de cutremure cumplite, taifunuri si tzunami-uri.
   Si-au croit insa si inca o mai tin asa cum era, o bijuterie de tara, curata, ingrijita, daca e sa ne gandim numai la gradinile lor mititele dar exceptional de frumoase, la Ikebana si bonsai, la Sakura, la ce vreti voi!
   Avem ocazia sa-i vedem in filmul asta pe japonezi la ei acasa, asa cum sunt ei si nu cum ii tot vedem prin “filme” cretinoide, facute de vestici, despre japonezii de care habar n-au.
   Superb!

  8. thelast | 2013-04-28

   super filmu de pe vremea lui impuscatu tin minte ca era full la cinema,am stat in picioare sa vad un asemenea film Multumim Filme Hd pentru aceste filme care ne rascolesc amintiri decand eram tineri si vremuri mai bune..

  9. Jucatorulb | 2013-04-15

   Unul dintre cele mai bune filme realizate vreodata!!! 😡

  10. musashi | 2013-01-28

   as zice ca este intradevar o capopera .este cel mai bun film cu si despre samurai chiar daca este b/w. japonia era o tara saraca,f saraca,saracita de atatea razboaie si jafuri interne.dabea dupa ce s-au deschis occidentului a aparut modernismul.in acest film se poate vedea simplitatea si onoarea samurailor.pt o mana de orez faceau lucruri care azi s-ar plati cu multi yeni.

  11. yngerashhh | 2012-11-09

   e super filmu merita vazut

  12. cristi | 2012-09-12

   un film bun din tote punctele de vedere tinand mai ales cont de perioada in care a fost regizat si filmat.FELICITARI!!!

  13. tudor | 2012-07-06

   CAPODOPERA A CINEMATOGRAFIEI

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Brink (2017)
  Looking Glass (2018)
  Wonder (2017) - Minunea

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net