Shadows in Paradise (2010) – filme online gratis

Shadows in Paradise (2010) – filme online gratis

Vezi trailer
4.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Shadows in Paradise (2010) – filme online gratis

GEN FILM: ACŢIUNE
4.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

În timpul unei operaţiuni de salvare în Irak, Max Forrester, membru al Forţelor Speciale, este devastat de dispariţia frumoasei locotenent Sasha Villanoff care se întâmplă să-i fie logodnică. Doi ani mai târziu, retras din armată, Max primeşte un telefon de la căpitanul Dyer, fostul lui comandant, care-l informează că Sasha a fost zărită în libertate undeva pe Insula Paradisului. Îi comunică de asemenea că armata se pregăteşte să pornească într-acolo pentru a o recupera, riscul ca ea să fie pusă sub acuzaţia de dezertare fiind iminent. Profund tulburat şi intrigat, Max pleacă pe cont propriu pentru a o găsi pe Sasha, interesat să afle adevărul înainte ca armata să o captureze.

.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  5 comentarii
  1. marcel | 2014-09-05

   Super film…traducerea varzaaa

  2. nicu nicusor | 2014-06-17

   un film extraordinar…merita vazut…..!! dar nu inteleg ce se intampla cu traducerea!! si aici si pe torente traducerea e un dezastru…!!!

  3. Ștefan Brăgărea | 2014-01-15

   Excelentă ideea de introduce și ”filme noir”

  4. kala | 2014-01-12

   film de nota 10 .recomand….traducere…….varza

  5. Iulia | 2012-10-27

   Filmul este ok, dar traducerea…este mai curand o rastalmacire (nu-l recomand celor care nu cunosc limba engleza). Multumesc Filmehd.

   @bogdan
   Melodia este interpretata de Sofya Skya – “Don’t break my heart”.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Outsider ( 2018 )
  The Layover ( 2017 )
  A martfüi rém (2016) - Strangulat

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net