Shaft (2000) – filme online

Shaft (2000) – filme online

Vezi trailer
5.9
NOTA IMDB
1.5
NOTA USERI

Descriere film

16 comentarii

Poliţişti corupţi … traficanţi de droguri … imoralitate… informatori …puşti de bani gata sadici, pregătiţi să ucidă……
Pentru detectivul John Shaft (Samuel L. Jackson) este încă o noapte petrecută în cartierele rău famate din New York, în compania criminalilor care-l doresc mort şi unde există un sistem aşa zis legal care tot prosperă.
Atunci când o lichea, un puşti Walter Wade (Christian Bale) ucide un tânăr de culoare, John Shaft intervine arestându-l. Walter reuşeşte să scape, fiind eliberat pe cauţiune şi fuge din ţară. După doi ani de aşteptare, Shaft reuşeşte să pună mâna pe el când pramatia se întorsese pe ascuns în ţară. După ce bogatul ,,papa” îi plăteşte încă odată cauţiunea, Walter se întoarce în stradă cu dorinţa de a termina cu Shaft.
Duşmanii săi: doi poliţişti corupţi – Jack Roselli (Dan Hedaya) şi Jimmy Grovitch (Ruben Santiago-Hudson), un dominican -mare grangur al drogurilor Peoples Hernandez (Jeffrey Wright) care vrea să se răzbune pe Shaft pentru că l-a umilit în perimetrul unde el impunea regulile.
Aliaţii săi: doi prieteni apropiati- o colegă Carmen (Vanessa Williams) şi omul sau de încredere Rassan (Busta Rhymes).
Între timp, Shaft trebuie să o apere pe Diane Palmieri (Toni Collette) – ea fiind singurul martor la crimă.

Trimite filmul

Server 1
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Partea I-a
Partea a II-a

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net