Shallow Hal 2001 – filme online gratis

Shallow Hal 2001 – filme online gratis

Vezi trailer
5.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Shallow Hal 2001 – filme online gratis

GEN FILM: ACŢIUNE
5.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

De-a lungul istoriei omenirii, putine concepte au fost atât de controversate precum cel de frumusete. Filosofii, poetii si oamenii de stiintã si-au gãsit inspiratia în multiplele sale forme si mistere. Unii gãsesc frumusetea în naturã, altii într-un simplu zâmbet.

Hal Larsen (Jack Black) nu face parte din niciuna dintre aceste categorii. Pentru el, frumusetea se poate afla exclusiv printre fotomodele. Primul lucru la care se uitã când întâlneste o femeie este aspectul ei fizic. Hal nici nu s-ar gândi sã invite în oras o femeie care nu are un trup perfect, un zâmbet încântãtor si un gust desãvârsit pentru îmbrãcãminte.

Însã dupã o sedintã de hipnozã cu un guru pe nume Tony Robbins, atitudinea lui Hal fatã de femei se schimbã cu 180 de grade: începe sã vadã frumusetea lor interioarã, în loc de cea exterioarã. Asa se face cã îi acordã atentie lui Rosemary, o femeie obezã dar plinã de bunãtate si umor. Între cei doi se înfiripã o idilã, care însã este pusã sub semnul întrebãrii atunci când Hal iese de sub efectul hipnozei. Abia atunci Hal constatã cã obiectul iubirii sale nu este nicidecum o fetiscanã mlãdioasã, ci o femeie de 135 de kilograme.

Twentieth Century Fox prezintã filmul Shallow Hal / Usuraticul, o productie Conundrum Entertainment, în regia fratilor Bobby si Peter Farrelly, cu Gwyneth Paltrow si Jack Black în rolurile principale. Din distributie mai fac parte: Jason Alexander, Joe Viterelli, Susan Ward, Jill Fitzgerald, Anthony J. Robbins si Rene Kirby. Filmul este produs de Bradley Thomas, Charles B. Wessler, Bobby Farrelly si Peter Farrelly. Co-producãtori sunt Marc S. Fischer si Mark Charpentier. Scenariul este realizat de Sean Moynihan, Peter Farrelly si Bobby Farrelly. Imaginea este semnatã de Russell Carpenter, iar scenografia de Sidney J. Bartholomew, Jr. Montajul este realizat de Christopher Greenbury. Costumele sunt create de Pamela Withers, iar coloana sonorã de Ivy.

.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Quiet Man ( 1952 ) - Omul liniștit
    Gi-eok-ui bam - ( 2017 )
    The Man with the Magic Box ( 2017 )

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net