Shaolin Soccer – Fotbal Shaolin (2001) – filme online

Shaolin Soccer – Fotbal Shaolin (2001) – filme online

Vezi trailer
7.3
NOTA IMDB
3.7
NOTA USERI

Shaolin Soccer – Fotbal Shaolin (2001) – filme online

GEN FILM: ACŢIUNE, COMEDIE
7.3
NOTA IMDB
3.7
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

18 comentarii

Trimite filmul

În nărăvaşul joc de “Fotbal Shaolin” , jucătorii nu se vor da înapoi de la nimic pentru a marca…buna dispoziţie. Îmbină artele marţiale cu comedia de bună calitate şi cu adrenalina competiţiilor de sport.

Campionul Fung (Ng Man-tat) este un jucător atât de bun încât a fost numit “Picior de aur”. Însă, când pierde Campionatul naţional Chinez ratând un gol, fanii mânioşi îi rup picioarele. 20 de ani mai târziu, Fung cara echipamentul pentru echipa fostului său coleg Hung (Patrick Tse), “Echipa afurisită”.

Când Fung este concediat, se întâlneşte cu Sing (Stephen Chow), un călugăr de la celebrul Templu Shaolin, deprins cu măiestria artelor marţiale şi un “Puternic picior de fier”. Din păcate, în China modernă, există puţine modalităţi pentru un călugăr de a face bani, aşa că Sing duce o viaţă sărăcăcioasă căutând prin gunoaie. Sing visează la o viaţă shaolin, în care Kung Fu este folosit pentru a rezolva orice problemă, cât de mică. Când Fung vede că Sing a reuşit să prindă o bandă de criminali folosind numai o minge de fotbal, îi vine idea strălucită de a forma o echipă de fotbal Shaolin.

Ei pornesc împreună pentru a îi găsi pe foştii colegi ai lui Sing (toţi sunt săraci , dar fiecare are o putere specială de adăugat la potenţialul echipei). Unul are un cap de fier, altul îşi poate întări muşchii stomacului în aşa fel încât poate propagă mingea cu o viteză extraordinară, altul cântăreşte aproape 150 kg, dar are puterea de a merge prin aer şi în sfârşit, golgheterul care poate apăra orice şut.

Anul lansarii: 2001
Regizor: Stephen Chow
Distributie:

Server 1
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Partea I-a
Get Adobe Flash player
Partea a II-a
Get Adobe Flash player

S-ar putea sa-ți placiă și filmele online:

The Unforgiven (1960) - Neînduplecații
Catching Feelings (2017)
Population Zero (2016)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!
1527391020