Vizioneaza filme online

Shaun of the Dead – Lupta cu zombi (2004) – film online

Viaţa nu are niciun sens pentru Shaun. El îşi petrece viaţa în barul local, The Winchester, împreuna cu Ed, prietenul său cel mai bun, are probleme cu mama sa şi îşi neglijează prietena, pe Liz.
Când Liz îi dă papucii, Shaun decide să-şi pună ordine în viaţă. El trebuie să recucerească inima prietenei sale, să-şi repare relaţia cu mama şi să facă faţă responsabilităţilor de adult.
Din păcate, MORŢII se întorc la viaţă şi încearcă să-i mănânce pe cei vii. Pentru Shaun, cuprins de o nouă forţă, acesta e doar un alt obstacol. Confruntat cu o epidemie de ZOMBI şi înarmat doar cu bune maniere şi o lopată, Shaun pleacă împreună cu Ed să-şi salveze mama şi, deşi nu îi face plăcere, tatăl vitreg, prietena şi, cu totul împotriva voinţei sale, pe prietenii acesteia, David şi Dianne, ducându-i în locul cel mai sigur pe care îl ştie, barul Winchester.

Tags: , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

5 Responses to Shaun of the Dead – Lupta cu zombi (2004) – film online

 1. criticu a comentat: 15/06/2017 ora 09:08

  un film slab un film pt copii..nota 5 maxim

 2. gigi a comentat: 04/09/2016 ora 13:44

  sunteti intregi fratilor? Mai bine vad cincinala lui Ceausescu !

 3. Dani a comentat: 18/10/2014 ora 05:20

  Esti foarte destept, Etherospike. Shaun of the dead e primul film din trilogia Cornetto. Al doilea e Hot Fuzz si ultimul e The world’s end,( si nu The end of the world), asa ca normal ca sunt aceiasi actori, si aceiasi locatie. Toate filmele din trilogie au legatura, sunt pe aceiasi tema, numai povestea e diferita. Si nu au inlocuit de data asta extraterestii cu zombi, pentru ca filmul asta e din 2004, si The World’s end din 2013.

 4. Etherospike a comentat: 29/09/2014 ora 23:37

  Echipa asta joaca in acelasi film (The end of the World) numai ca de data asta au inlocuit extraterestrii cu zombi. In urmatorul film se vor bate cu vampirii evident tot intr-un bar! Singura faza la care am ras e aia cu sageata de darts!

 5. anonim a comentat: 28/09/2014 ora 22:42

  criminal…..si comic!:)))

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *