Vizioneaza filme online

She’s So Lovely – Iubirea e un lucru foarte mare (1997) – filme online

Sfârşitul anilor ‘70. Eddie şi Maureen Quinn se iubesc. Au o tinereţe tumultuoasă şi agitată. Aşteaptă un copil. Eddie dispare de acasa câteva zile. Maureen este victima atacului unui vecin. La întoarcere, Eddie, pentru care soţia şi copilul sunt singura raţiune de a fi, află ce s-a întâmplat, îl pedepseşte pe vecin, dar ucide din greşeală un poliţist. Pentru fapta sa este închis într-un spital de boli mintale. După zece ani este eliberat. Între timp soţia lui s-a recăsătorit cu un prosper om de afaceri şi are trei fetiţe, dintre care, cea mai mare este fiica lui Eddie. Are o casă mare, duce o viaţă comodă, este iubită. Dar reîntoarcerea lui o tulbura neaşteptat de mult, pentru că încă îl mai iubeşte. Ea trebuie să decidă, oricât ar fi de dureros, lângă cine doreşte să rămână.

Tags: , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

9 Responses to She’s So Lovely – Iubirea e un lucru foarte mare (1997) – filme online

 1. arabela a comentat: 08/08/2014 ora 20:10

  Interesant..tnx hd 😉

 2. Ana-Maria a comentat: 11/10/2013 ora 16:49

  La inceput m-a enervat cuplul asta de tampiti si mi s-a parut complet neinteresant. Dupa care filmul devine din ce in ce mai captivant. Nu-ti vine sa crezi ca iubirea poate fi atat de puternica. Te revolta la propriu! Filmul ar fi trebuit sa se numeasca “Iubire dincolo de orice logica”.

 3. Ada a comentat: 11/10/2013 ora 00:04

  bai fratilor,gasiti va altceva mai bun de facut decat sa va uitati la acest film!!! foarte profund:)))

 4. pepy a comentat: 08/10/2013 ora 15:23

  Exceptional, actori de prima mana, nu stiu de ce Sean sau Robin nu au primit Oscar pentru aceste roluri jucate genial. Dragoste complicata, doi oameni labili psihic se iubesc irational si neconditionat, de fapt asa e dragostea care nu moare niciodata. Singurul rational si care iubea la fel de mult a fost Travolta care a ramas cu cei trei copii. Unii nu au parte de dragoste toata viata lor, Maureen a fost iubita cu pasiune si chiar nebunie de doi barbati, dragostea in acest film se mananca pe paine. Recomand, e un film deosebit .

 5. pituu_pituu a comentat: 07/10/2013 ora 08:15

  …o interpretare de exceptie,Sean Penn,mare..mare mare actor.Sa iti lasi trei copii si sa pleci..in numele unei dragoste atemporale…este ceva.Filmehd…ai tot respectul meu!

 6. Silvia a comentat: 06/10/2013 ora 20:19

  Foarte frumos comentariul tau,Manuela.Ai perfecta dreptate.Si actorii sunt foarte buni,intelegi multe doar din jocul lor.

 7. coca.. a comentat: 05/10/2013 ora 16:28

  slabut…nota 7 pt actori..

 8. manuela a comentat: 05/10/2013 ora 00:41

  Este exceptional jucat filmul, incredibil de bine. Totul se potriveste inclusiv felul in care e formulat titlul-ceva intre naivitate, incostienta, nebunie si simtamant….exceptional…la fel si cu parasirea copiilor…cu pierderea notiunii de timp..Si totusi acolo, undeva, e ascunsa o “intelegere” a “neintelesului”: “nu stiu de ce dar ea imi apartine mie” si…”nu te iubeste, nici pe mine nu ma iubeste, doar noi o iubim”. Ea, care iubea felul iubirii lui pentru ea…sau poate respiratia lui sau..”adevarul”ascuns in spatele nebuniei si naivitatii lui…sau poate….sufletul simplu si curat si ..ratacit in lumea asta….sau…
  Oricum, trebuie vazut si simtit acest film.

 9. peter a comentat: 03/10/2013 ora 23:14

  interpretare magistrala de ROBIN WRIGHT si SEAN PENN. il recomand cu incredere. l-am revazut cu mare placere. multam fain filmehd.net

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *