Shi gan – Time (2006) – filme online

Shi gan – Time (2006) – filme online

Vezi trailer
7.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

Cel de-al 13-lea film al lui Kim Ki-duk, Time, se deschide cu secvenţe ce prezintă o femeie în timpul unei operaţii de chirurgie plastică.

Imaginile sunt previzibil de groaznice, arătând violența din spatele unei fete remodelate. Ne-am putea aştepta ca o asemenea deschidere să ducă la un film despre obsesia societăţii cu frumuseţea, populată de eroi narcisişti, gata să facă orice pentru a fi frumoşi, dar de fapt aceasta este o lucrare cu traiectorii mai puţin previzibile. Kim Ki-duk este cunoscut prin faptul că ocazional face aluzii previzibile- The Coast Guard fiind probabil cel mai bun exemplu, dar filmul Time rămâne îndeajuns de echilibrat încât să submineze concluziile uşoare.

IMDB : 7,3

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net