Ship of Fools – Corabia nebunilor (1965) – filme online

Ship of Fools – Corabia nebunilor (1965) – filme online

Vezi trailer
7.2
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.2
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

13 comentarii

2 premii şi 6 nominalizări Oscar, 3 nominalizări Globul de Aur, o nominalizare BAFTA.

Nominalizat la 8 Premii Oscar în 1965, între care premiul pentru “Cel mai bun film”, “Cel mai bun actor”, “Cea mai bună actriţă” şi “Cel mai bun scenariu adaptat”, Corabia nebunilor a fost apreciat deopotrivă de public şi de critici.
Bazat pe romanul lui Katherine Anne Porter (devenit un best-seller naţional, la câteva zile după publicare), Corabia nebunilor se derulează în 1933, la bordul unui pachebot de lux care se îndreaptă dinspre Mexic spre Germania. Printre numeroşii pasageri se număra Vivien Leigh (la abia al treilea film al său, după rolurile premiate cu Oscar din “Pe aripile vântului” – Oscarul pentru “Cea mai bună actriţă” în 1940 – şi “Un tramvai numit dorinţă” – Oscarul pentru “Cea mai bună actriţă” în 1952), în rolul unei femei divorţate, căutându-şi disperată dragostea şi tinereţea pierdută. În distribuţie mai apar: Simone Signoret, interpretând o spaniolă de rang nobil, deportată ca prizonieră politică; Lee Marvin, în rolul unui jucător de fotbal alcoolic, îmbătrânit; şi Jose Ferrer în rolul unui nazist în devenire, a cărui brutalitate prevesteşte holocaustul ce va veni. Poveştile lor separate, dar care se întrepătrund, minunat studiate de regizorul Stanley Kramer, alcătuiesc un genial microcosmos al unei lumi aflate la un pas de război.

IMDB : 7,2

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

13 comentarii
 1. tavy | 2017-02-08

  RAZBOI??????

 2. Anna B | 2017-02-06

  Se poate reposta? Va multumesc anticipat! Aprecieri deosebite pentru timpul si energia investite in buna functionare a acestui site!

 3. Mache | 2015-03-28

  Si eu va multumesc pentru placerea de a revedea in bune conditii filme care fac parte din patrimoniul cultural al umanitatii!

 4. SAR | 2014-05-22

  Ca sa-ti placa un film bun,ecranizare dupa un roman,trebuie sa ai putina cultura,educatie.Referitor la acesta,m-a emotionat scena de tandrete dintre doctor si pacienta deportata politic.Oscar Werner a mai jucat si in alte filme,e destul de convingator,desi a jucat mai mult roluri secundare.

 5. verbina | 2014-05-07

  O ecranizare foarte buna a unui roman celebru, cu o distributie valoroasa.
  Mi-a placut.

 6. Nick | 2014-05-06

  Fiecare generatie cu Corabia Nebunilor ei !
  Un film care mi-a marcat studentia ……l-am revazut cu emotie …..acum cu ochii celui care a trecut de vremea nebuniilor ….
  Nu-l ratati
  Multumesc mult Filmehd net

 7. mada | 2014-05-06

  un film minunat!

 8. stela | 2014-05-06

  superb

 9. Petru | 2014-05-06

  Foarte bun, o realizare deosebita a lui Kramer si a echipei de actori . Un film ca acesta iti explica intelesul expresiei “monstii sacri ai cinematografiei”.
  Toata stina pentru FilmeHD.net care a oferit momente de exceptie.

 10. Averio | 2014-05-05

  Un film de referinta pentru cinematografia americana a anilor 60 (la noi romanul a fost editat in 1975 de Editura Cartea Romaneasca ), pe cind inca erau inca vii amintirile din perioada razboiului. Subiectul simbolic, aproape universal al corabiei, infatisata de lumea noastra, in calatoria ei spre vesnicie… intr-o impletitura de povesti si destine. Se poate sa nu fie agreat- ca subect- de generatia tinara, dar interpretarea actorilor -trecuti de mult in panteonul monstilor sacri- este magnifica prin naturalete si insusirea pina la identificare a rolurilor avute.
  Din partea mea Nota 10.

 11. Martin Neagoe | 2014-05-05

  Superb …

 12. Marina | 2014-05-04

  Multumesc mult pentru ca mi-ati indeplinit dorinta de a revedea acest minunat film.Cam prin anii 70 a rulat un film,daca nu ma insel german si tot daca nu ma insel avea 2 serii :”Copiii minune”Poate il gasiti si il puneti pe site.Ar mai fi un film frantuzesc cu Bourvil’o comedie foarte simpatica,care se numea:”Un enorias ciudat”.As dori mult sa revad aceste filme.Va multumesc

 13. manuela | 2014-05-04

  Fara nici o legatura cu acest film. Mi-as dori foarte mult sa pot gasi filme cu Elizabeth Taylor. Sunt un mare fan al ei si al filmelor vechi.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

El Incidente (2014) - Incidentul
Ostwind 2 (2015) - Furtuna 2
La guerra dei cafoni (2017) - Războiul bădăranilor

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.