Ship of Fools – Corabia nebunilor (1965) – filme online

Ship of Fools – Corabia nebunilor (1965) – filme online

Vezi trailer
7.2
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.2
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

13 comentarii

2 premii şi 6 nominalizări Oscar, 3 nominalizări Globul de Aur, o nominalizare BAFTA.

Nominalizat la 8 Premii Oscar în 1965, între care premiul pentru “Cel mai bun film”, “Cel mai bun actor”, “Cea mai bună actriţă” şi “Cel mai bun scenariu adaptat”, Corabia nebunilor a fost apreciat deopotrivă de public şi de critici.
Bazat pe romanul lui Katherine Anne Porter (devenit un best-seller naţional, la câteva zile după publicare), Corabia nebunilor se derulează în 1933, la bordul unui pachebot de lux care se îndreaptă dinspre Mexic spre Germania. Printre numeroşii pasageri se număra Vivien Leigh (la abia al treilea film al său, după rolurile premiate cu Oscar din “Pe aripile vântului” – Oscarul pentru “Cea mai bună actriţă” în 1940 – şi “Un tramvai numit dorinţă” – Oscarul pentru “Cea mai bună actriţă” în 1952), în rolul unei femei divorţate, căutându-şi disperată dragostea şi tinereţea pierdută. În distribuţie mai apar: Simone Signoret, interpretând o spaniolă de rang nobil, deportată ca prizonieră politică; Lee Marvin, în rolul unui jucător de fotbal alcoolic, îmbătrânit; şi Jose Ferrer în rolul unui nazist în devenire, a cărui brutalitate prevesteşte holocaustul ce va veni. Poveştile lor separate, dar care se întrepătrund, minunat studiate de regizorul Stanley Kramer, alcătuiesc un genial microcosmos al unei lumi aflate la un pas de război.

IMDB : 7,2

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net