Shoot’em Up – Lichidați-i! (2007) – filme online

Shoot’em Up – Lichidați-i! (2007) – filme online

Vezi trailer
6.7
NOTA IMDB
9.5
NOTA USERI

Shoot’em Up – Lichidați-i! (2007) – filme online

GEN FILM: ACŢIUNE, COMEDIE, CRIMĂ
6.7
NOTA IMDB
9.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

23 comentarii

Un misterios bărbat îşi asumă responsabilitatea de a proteja un nou-născut de un grup de indivizi hotărâţi să-l ucidă. Deşi este ultimul caruia un părinte i-ar da în grijă copilul, Mr. Smith (Clive Owen) devine apărătorul lui. Pentru a le veni de hac răilor conduşi de machiavelicul Mr. Hertz (Paul Giamatti), Smith face echipă cu prostituata Dairy Queen (Monica Belucci), specializată pe fetişuri legate de lactaţie. Cei doi se afundă în hăţişurile unui oraş în care moartea pândeşte la fiecare colţ de stradă.

“Lichidaţi-i!” este un film de acţiune intensă până la limită, cu umor negru, o adevărată promisiune adresată publicului, de a face o cursă nebunească, cu sufletul la gură. Clive Owen îl întruchipează pe Mr. Smith, cel mai violent şi cel mai necioplit om de pe planetă, care se trezeşte în situaţia de a proteja cea mai inocentă fiinţă dintre toate: un bebeluş. La scurt timp după ce Smith asistă la naşterea micuţului în mijlocul unei canonade de gloanţe, el descoperă că nou-născutul este ţinta unei forţe malefice, care a trimis împotriva lui o armată de ucigaşi, conduşi de Hertz (Paul Giamatti), pentru a-l şterge de pe faţa pământului.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016)
    Operator (2016)
    Suburbicon (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net