Shrink – La psiholog (2009) – filme online

Shrink – La psiholog (2009) – filme online

Vezi trailer
6.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Shrink – La psiholog (2009) – filme online

GEN FILM: COMEDIE, DRAMĂ
6.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Henry Carter este un celebru psihiatru din Los Angeles, printre ai cărui pacienţi se numără o serie de vedete de la Hollywood: Kate Amberson – o actriţă frumoasă şi cunoscută, care are un soţ infidel şi se teme de bătrâneţe, Patrick – un producător nevrotic şi agresiv, Jeremy – un scenarist aspirant căruia nu îi citeşte nimeni manuscrisul cu excepţia lui Daisy, asistenta însărcinată a producătorului, Shamus – un actor irlandez sexy, dar cu un comportament autodistructiv şi Jack Holden – un actor veteran alcoolic, care preferă să creadă că este dependent de sex.
După ce soţia lui se sinucide, Henry Carter începe să fumeze marijuana, nu se mai preocupă de aspectul lui exterior şi îşi pierde încrederea în abilităţile sale de a-şi ajuta pacienţii să depăşească perioadele grele din viaţa lor. Totul se schimbă însă atunci când psihiatrului i se cere să accepte pro-bono cazul lui Jemma, o adolescentă afro-americană sensibilă şi traumatizată care tocmai şi-a pierdut mama, care s-a sinucis.

IMDB : 6,7

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net