Sibirskiy tsiryulnik – Bărbierul din Siberia (1998) – filme online

Sibirskiy tsiryulnik – Bărbierul din Siberia (1998) – filme online

Vezi trailer
7.9
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
7.9
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

46 comentarii

Considerat un Spielberg al filmului rus, Nikita Mihalkov recompune, în atmosfera Rusiei anilor 1885, istoria unei pătimaşe poveşti de iubire.
Un inventiv antreprenor soseşte în Rusia cu gândul de a vinde, pentru teritoriile sălbatice din Siberia, noua invenţie – o maşină de tăiat pomi. Fiica sa, Jane Callahan, o frumoasă americancă, se îndrăgosteşte de un tânăr ofiţer rus, cu o voce de aur, Andre Tolstoi.

La realizarea superproducţiei Mihalkov a folosit 5000 de figuranţi şi 3000 de costume. Filmul a deschis cea de-a 52-a ediţie a Festivalului Internaţional al Filmului de la Cannes.

IMDB : 7,9

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net